Tuorein sisältö

Mission: Impossible -ohjaaja kaavailee Tom Cruiselle myös synkempää roolia

06.07.2020 klo 09.55 | Luettu: 449 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Tom Cruise ja hänen luotto-ohjaajansa Christopher McQuarrie jatkavat kahden Mission: Impossible -elokuvan työstämistä koronavirusta väistellen. Sarjan seitsemäs osa valmistuu marraskuussa 2021 ja kahdeksas osa marraskuussa 2022.

McQuarrie kertoo suunnittelevansa Cruiselle myös korkean ikärajan roolia. Alunperin he pohtivat, pitäisikö Jack Reacher -sarja viedä brutaalimpaan suuntaan, kun yleisölle kelpaavat jo Deadpoolin ja Jokerin kaltaiset elokuvat. Leffasarja on kuitenkin päättynyt. Amazon kehittelee Reacherille tv-sarjaa.

McQuarriella on mielessä toisenlainen korkean ikärajan elokuva, josta hän tarjoaa vain löyhiä vihjeitä: Reacher-suunnitelma oli lasten leikkiä siihen verrattuna ja hän on innoissaan. Olennaista on se, että hän kuvailee Cruiselle virittelemäänsä roolia hyvin epätyypilliseksi, epätomppamaiseksi.

Viimeisen 10 vuoden aikana Cruise on ottanut isoja riskejä stunttimiehenä ja lähitulevaisuudessa hän aikoo filmata elokuvan avaruudessa (!), mutta siitä alkaa olla juurikin 10 vuotta, kun hän venytti kykyjään näyttelijänä. Hän on kolmesta Oscarista kisannut sellainen.

Lähde: Empire Online

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ozzyn ja Sharon Osbo... Aura Fest antoi ensi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova