Tuorein sisältö

Doom Patrol 2-6: ulkoavaruuden pershippa jää oikeaan arvoonsa

17.07.2020 klo 22.00 | Luettu: 1801 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 6:
Space Patrol


Sarja osaa jo häivyttää itsetyytyväisyyden. Ihme tempauksiin viitataan mutkattomasti hahmojen ehdoilla. Uusin on se, että aikaa sitten kadonnut ja vanhaa roskascifiä edustava avaruustiimi putkahtaa spedeilemään, mutta heidät painetaan taustalle, koska ketään ei kiinnosta. Viimeksi apinatytön sisäinen hirviö murhasi pari Janen sivupersoonallisuutta. Nyt tyttö karkaa avaruusaluksella, koska se on vaihtelua kuurupiiloon kartanossa; kukaan ei väitä, että tiedossa on jännittävä avaruusseikkailu.

Miesastronautit harrastavat pershippasta odotellessaan. Naiskollegalla on tarjota Negative Manille näkökulma negatiivisesta sieluolennosta, mikä ei ole tyhjästä temmottu satu, vaan sama sivujuoni, jonka muutkin saavat: piruparat hakevat tasapainoa ja tukea. Kumilyyli koettaa venyä taas näyttelijänä ja Kyborgin romanssi pyörii yhä vertaistuen ympärille.

Herttaista apinatyttöä surettaa Kuussa. Jopa pershipalla on surumielinen päätös. Fine & dandy - mutta maapallolla eläneenä olet saattanut tunnistaa ympäristöstä ja/tai peilistä ilmiön, jossa päättymätön itsesääli käy hitusen vanhaksi, kun mikään ei edisty. Apinatytön etsintään osallistuva Robotman etenee ylimielisyydestä empatiaan, kuten hän on tehnyt ennenkin.

Apinatytön isällä lienee mielessä lopullinen ratkaisu, joka tulee huipentamaan kauden. Se on jännää, mutta sääntö on se, että viimeisistä sekunneista ei saa bonusta.


Keskiarvo 21 jakson jälkeen:


< Jakso 2-5 --- Jakso 2-7 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ensi vuoteen siirtyn... Samu Haber sai The V... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova