Tuorein sisältö

Doom Patrol 2-3: toki hyppäsin nuorena puimuriin, mutta mela toimii yhä, beibi

08.07.2020 klo 22.00 | Luettu: 2319 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 3:
Pain Patrol


Robotman paljastaa olemuksensa tyttärelleen ja takaumassa Negative Man saapuu kartanoon. Kysyttäessä olisin veikannut, että kohtaukset nähtiin jo, koska näin hidas kerronta ei ole loogista. Pyysin dynaamista käännettä, jossa tapahtuma nykyisyydessä johtaa jämäkkään päätökseen. Ei. Taas yksi Timothy Daltonin tuntema mörkö ilmestyy tyhjästä vetääkseen saksanpolkkaa.

Mörön suosikkiromaani on Sodoman 120 päivää ja hänen silmissään korneimmankin Oopperan kummituksen naamio on heteroseksuaalinen kuin henkselit. Hän tarjoaa Daltonille ikuista elämää, jolle Daltonilla on käyttöä, mutta ei kukaan näin halvalle saatanalle sielua myy. Jos Pinhead vierailisi sanoakseen "we have such sights to show you" ja Dalton kieltäytyisi, olisin pitänyt jaksosta enemmän. Se pelastaa hieman, kun roisto kiduttaa sankareita kuin vihollistensa sisään muniva söpökki D'Vorah.

Pysäyttäkää painokoneet: toisella kyborgilla eli Kyborgilla on kulli tai muu teleskooppivarsi. Käytännössä seksuaalisessa kanssakäymisessä on oivaa se, että vaikka ison osan kehostaan menettänyt Kyborgi arkailee riisuuntumista, huomio viedään pois "vitsikkäästä" kysymyksestä, kun partneri paljastaa omat arpensa.

Jos tekijät olisivat arpeutuneita henkisesti tai fyysisesti, he ottaisivat hetkestä enemmän irti, mutta en pilaa uusiutuneita fiiliksiäni vielä menemällä alle kolmen tähden. Saippua on vaihtelevasti vilpitöntä ja huvittavaa ja samaistuttavaakin. Homokatu, joka on nykyään tiili, halkeaa kahtia, kun apinatytöllä on liian hauskaa hämähäkkipersoonallisuutensa kanssa? En näe useinkaan vastaavia unia.


Keskiarvo 18 jakson jälkeen:


< Jakso 2-2 --- Jakso 2-4 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Norjalaisen black me... Jamie Lee Curtisin s... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova