Tuorein sisältö

Brave New World 1-2: uuh, törkeää barbaariseksiä vasta hääyönä

22.07.2020 klo 23.30 | Luettu: 502 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 2:
Want & Consequence


Tulevaisuuden sisäsiistit, pillereitä Pez-annostelijoista popsivat elitistit lähtevät lomalle Junttimaahan. Jakso pelaa ristiriidoilla herkullisemmin kuin pilottijakso, josta Junttimaan esittely olisi kannattanut jättää pois.

Elitistit ovat nihkeitä ja heidän muovinen maailmansa on epäilyttävä, mutta heidän arkensa on turvallista. Lääkkeiden käyttö ei tarkoita, etteikö elitistin hymyssä voisi olla vilpittömyyttä. Mitä junttien elämä opettaa heille?

Orgiat nähtyään pariskunta päätyy pussailemaan. Jos et ole sarjaa katsonut, ymmärsit tuon lauseen täsmälleen väärin. Orgiat ovat normaaleja näille "scifinatseille", vaikka päähenkilöt turhautuvat, kun orgioita pitää lomallakin katsella. Yksiavioisuus luokitellaan junttimaiseksi. Tunteet kuumenevat, kun elitistit innostuvat leikkimään pidättyväisiä. Kihihii, en anna!

Eläisin mieluummin muovimaassa kuin lähelläkään autokorjaamoa ja ulkohuussia, mutta rakkaus ja kalja voittavat orgiat ja lääkkeet 100-0. Toisaalta "rakkaus" usein on apinoiden ylläpitämä harha, kuten väitettyä. Rakkaus ei saisi olla vihan, kateuden ja ahneuden muoto, mutta tätä kristillisyydeltä kuulostavaa näkökulmaa edustavat elitistit vastustavat monia kristillisiä arvoja. Miten tässä maailmassa voi elää?! Filmatulla scifillä on vahvat munattomuuden perinteet (sankarit mätkivät aina psykopaatteja), vaikka scifi voi viritellä juuri tällaisia ristiriitoja.

Se on karkea vitsi, että elitistit ovat menettäneet kosketuksen menneeseen. Heille esitetään kesäteatteria junttien väitetystä kamaluudesta, he hee. Toisaalta kesäteatteri johtaa aitoon väkivaltaan, joka muistuttaa sekä fiktiivisten että todellisten junttien todellisesta hirveydestä. Sekä elitistien että erään sankarijuntin todellisuudentaju on koetuksella.


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1-1 --- Jakso 1-3 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Klassista Top Gear -... David Hasselhoff täy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova