Tuorein sisältö

Hollywoodissa jopa Vihreä Lyhty tarvitsi apua kollegalta

04.08.2008 klo 17.57 | Luettu: 2909 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Batmanin uusimman seikkailun Yön Ritarin menestyessä yli odotusten, saattaa lepakkomiehen kollega Vihreä Lyhty eli The Green Lantern viimeinkin päästä valkokankaille - vuosien jossittelun jälkeen.

Hollywoodin ammattilehdessä Production Weekly mainitaan, että Vihreän Lyhdyn oma elokuva on tuotannossa. Näyttelijöitä tai ohjaajaa ei nimetä, mutta käsikirjoituksesta vastaavat Marc Guggenheim (Kova Laki), Michael J. Green (Heroes, Smallville) ja Greg Berlanti (Everwood), joka on ollut aiemmassa vaiheessa ehdolla ohjaajaksi. Tarina on seuraava:

"Kutakin avaruuden sektoreista suojelee Vihreä Lyhty, jolla on käytössään voimasormus, joiden kantajat voivat luoda vihreästä energiasta mitä tahansa rajanaan vain mielikuvituksensa ja tahdonvoimansa. Kun paikallinen Vihreä Lyhty tekee kuolemaa maapallolla, hän käskee sormuksensa etsiä uusi kantaja. Valittu sankari, kuumaverinen testipilotti Hal Jordan löytää itsensä työstä, jollaiseen hän ei ole osannut varautua."

Räppäri Commonin oli tarkoitus näytellä Vihreää Lyhtyä nimeltä John Stewart hyllytetyssä Oikeuden Puolustajat elokuvassa, jossa Vihreän Lyhdyn, Batmanin, Teräsmiehen ja kumppanien oli tarkoitus liittoutua yhteistä uhkaa vastaan.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hamletin hävyttömäll... Voita Pentiltä liput... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova