Tuorein sisältö

Voita Pentiltä liput Aukustiin - siellä on myös PMMP

04.08.2008 klo 16.15 | Luettu: 1830 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Aukusti järjestetään yhdeksännen kerran Pohjanmaalla Jalasjärvellä 15.-16.8. Tasaisesti kasvanut ja kehittynyt Aukustipoika alkaa olla jo aikamies. Perjantain 15.8. pääakteina toimivat jo julkaistut PMMP, Sara sekä viimeisenä julkaistava Poisonblack. Maakunnallista väriä paikalle tuovat juuri Spinefarmille kiinnitetty Celesty, jatkuvasti kehittynyt Fadeout sekä uuden albumin kimpussa ahertava, aina tappavan energinen Fourpointsix. Paikallisedustuskin on vahva, kun peräti kolmen eri bändin joukoista löytyy jalasjärveläisiä – orkestereista Black Pepper Monkey, Perish ja Disposed.

Riku Niemi Orchestra yhdessä Jorma Kääriäisen kanssa on lauantain tähti. Kaija Kärkinen ja Ile Kallio päättävät illan tyylikkäästi, soittamalla setin johon varmasti on saatu jo materiaalia kaksikon uunituoreelta pitkäsoitolta. Ennen Kaijaa ja Ileä paikalla kuitenkin tanssitaan ja diskoillaan niin, että kaikilla varmasti riittää iltapuhdetta.

Aukustin yhteydessä ei ole ikinä puhuttu pelkästä musiikkitapahtumasta, ja tänäkin vuonna muuta ohjelmaa riittää. Jo viikkoa aiemmin ensi-iltansa saava 10 pientä neekeripoikaa on rakennettu nuorisotalo Vilholan lavalle, kuten viime vuonna toteutettu Anna-Liisa. Paikalla on kymmeniä torimyyjiä sekä paljon sivuohjelmaa kaiken ikäisille. Niistä näkyvin on Luminiemen kentälle maakunnan nuorten talkoina rakentama ja kunnostama skeittiparkki. Skeittiparkin avajaisseremonioissa paikalla vietetään skeittikisa, ja alkuillasta ilmaiskonsertti, jossa esiintyvät Getawaycab sekä Home Junior.

Tapahtumista puolestaan taatusti kuuluvin on Tractor pulling –kisa, joka viime vuonna keräsi ennätysyleisön mukanaan, ja Tuning –näyttely, jonka osallistujamäärä on sekin jo tuplaantunut edellisestä. Lapsille paikalla on kaikkea hauskaa pomppulinnasta narunvetoon.

Osallistu Aukustin sivuilla kisaan ja voita Pentiltä festariliput.

www.aukusti.fi

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Hollywoodissa jopa V... Metallica kieltää vä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova