Tuorein sisältö

Marvelilta syntyy yhä synkempääkin kamaa: Helstrom-traileri

27.07.2020 klo 10.30 | Luettu: 632 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Marvelin ja Netflixin yhteistyö päättyi. Korkean ikärajan Marvel-tarinoiden uusi koti on Hulu, josta Disney omistaa enemmistön. Hulua varten kehiteltiin kahta näyteltyä Marvel-sarjaa ja neljää animaatiota, mutta niistä peruttiin puolet, koska Marvelin leffa- ja tv-puolet tekevät jatkossa tiiviimpää yhteistyötä ja asiat ajatellaan uusiksi.

Peruttuja sarjoja ovat näytelty Ghost Rider ja aikuisten animaatiot Howard the Duck ja Tigra & Dazzler. Tulossa on yhä näytelty sarja Helstrom ja animaatiot M.O.D.O.K. ja Hit Monkey.

Lokakuun puolivälissä alkava Helstrom kertoo Helstromin sisaruksista. Veli Daimon on sarjakuvan Son of Satan nimihenkilö, joten nyt tiedät jotakin sisarusten "sisäisistä demoneista". Siskon nimi on tv-sarjassa hillitysti Ana, eikä Satana.

Helstromit eivät välttämättä ole abrahamilaisista uskonnoista tutun Saatanan itsensä lapsia, sillä sarjakuvatkin ovat muokanneet syntytarinaa.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rick and Morty on ny... Infoa Saaristo Openi... >

Keskustelut (1 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

27.07.2020 klo 11.12 1 tykkää tästä

Son of Satan on yksi omia suosikkejani Werewolf By Nightin ohella Marvelin tuotannosta, että tämä tulee kyllä tsiigattua.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova