Tuorein sisältö

Cursed 1-3: lesbonunnia ja elävältä maatuvia konnia

29.07.2020 klo 22.00 | Luettu: 1820 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
Alone


Takauman mukaan Arthur on geeneiltäänkin kiltti. Paladiinit myöntävät kansanmurhan olevan itsetarkoituksellista kenkkuilua. Heitä palveleva Kylo Renin kuivempi versio (jos mahdollista) on vetänyt kajaalia silmiin ja poskillekin luodakseen klassisen kornit kyynelarvet. Tällaisen nuorten aikuisten kaman keskellä se on karua kehokauhua, kun kasvien juuret jatkavat kulkemista sen äijän sisällä, jonka Nimue peittosi Myrkkymuratti-voimillaan.

Jakso on johdonmukaisin tähän mennessä. Nimue ihmettelee tekojensa seuraamuksia ja salakuuntelee pahiksia luostarissa piileskellessään. En tajunnut, millä logiikalla Arthur paineli karkuun taikamiekan kanssa, mutta nyt selkenee, että orpo piru yrittää huijata sedältään halauksen, joten unelmavävyllä sittenkin on kasvun varaa. Se ei mene poukkoiluksi, kun myös Merlin ja paha kunkku laajentavat perspektiiviä.

Hollywood toistaa itseään, jotteivät aivosi poksahtaisi. Jakso luottaa siihen, että tunnet Morganan (Morgan le Feyn). Nimue ystävystyy lesbonunnan kanssa. Kun Nimue jättää luostarin, katsojaparka ihmettelisi aivot poksuen, oliko tämä lesbonunnan tarun loppu, ellei jakso pudottaisi Morgana-nimeä. Lesbonunnalla ei ole paljoa yhteistä tuntemiesi Morganoiden kanssa, mutta sehän se idea on: nyt odotat yhteyksiä jännityksellä. Hän on Arthurin sisko, kuten joskus satuillaan. "Täysin uusittu" Arthur täten otti askeleen kohti kliseitä. Tarinankerrontaa!


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Emmy-palkinnoista ki... Netflixin supersanka... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova