Tuorein sisältö

Cursed 1-6: tahdot oppia juuristasi, mutta älä katso vanhempien sängyn alta löytyvää videota

12.08.2020 klo 23.00 | Luettu: 364 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6:
Festa and Moreii


Nimue ja hänen yllätysfaijansa Merlin tapasivat maagisesti skypettäen. Nyt he tapaavat kasvotusten, jotta Merlin voi näyttää maagisia VHS-nauhoja, eli: taas kaksi ideaa on siinä, missä tarvitaan yksi. Videot ovat hilpeitä. Merlin ei muka osaa suusanallisesti selittää, kuinka hän tapasi Nimuen äidin, ja sen ymmärtää, kun Merlinin tulehtuneesta finnistä vetäistään esiin täyspitkä miekka. Isin & äidin toinen maaginen nauha on kelattu väärään kohtaan, joten se alkaa panemisesta.

Jakso on vahva Merlinille. Vähemmistöä väitetysti puolustavana enemmistön lakeijana hän on virallisesti noutamassa taikakalua kenkkuilevalle kuninkaalle, joten häntä tulee kuunneltua tarkkaan, jotta aikeista saadaan selvyys. Kerronnalliset ongelmat jatkuvat lievinä siinä, että päähenkilö Nimue reagoi selvennyksiin päinvastoin kuin katsoja, joka alkaa ymmärtää Merliniä ja tietyissä rajoissa luottaa häneen. Pienetkään asiat eivät auta Nimuen kehitystä. Hän on vähällä luovuttaa taikamiekan, koska äiti käski, ja hän alkaa oppia käyttämään muita voimiaan, kun isä sanoo, että yrittäisit edes.

Samaan aikaan Keijupoukamassa tuttu hahmo esittelee uuden hahmon, joka esittelee uuden hahmon ja sitä rataa. Kylvöä pitää olla ja se pysyy tasapainossa. Vihreä ritari on viimeisin vakiintuva hahmo, jolla ei ole vielä mitään tekemistä samannimisen klassikkohahmon kanssa, joten wink, wink, odotellaan. Se jätti hyvälle mielelle, kun yksi hahmo kuoli 5 sekuntia sen jälkeen, kun veikkasin hänen paljastuvan joksikin ***** Lancelotiksi.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hockey Night -huuma ... Zac Efron on yksi Ko... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova