Tuorein sisältö

Aitajuoksija Reetta Hurske somessa: 'kuormitus on mennyt yli'

05.08.2020 klo 22.45 | Luettu: 495 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen kansainvälisen tason aitakolmikon jäsen Reetta Hurske jätti tänään kisatut Espoon yleisurheilukisat väliin. Somessa Reetta kertoo syyn päätökselle - kuormitus on mennyt yli.

"Urheilussa kaikki ei ole sujunut suunnitelmien mukaan ja kuormitus on mennyt yli. Oli aika viheltää peli poikki. Muutama päivä on menty rehellisesti sanottuna aika mieli maassa, mutta täältä noustaan positiivisiin asioihin keskittymällä. Ärsyttää suunnattomasti jättäytyä pois kilpailuista, mutta uskon tämän olevan oikea ratkaisu.

Tarkoituksena on kilpailla tuplapäivät ensi viikolla Turussa
".

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

? Tänään ei pueta päälle kilpailuasua eikä mua nähdä lähtöviivalla. Urheilussa kaikki ei ole sujunut suunnitelmien mukaan ja kuormitus on mennyt yli. Oli aika viheltää peli poikki. Muutama päivä on menty rehellisesti sanottuna aika mieli maassa, mutta täältä noustaan positiivisiin asioihin keskittymällä ???? Ärsyttää suunnattomasti jättäytyä pois kilpailuista, mutta uskon tämän olevan oikea ratkaisu ???????? Tarkoituksena on kilpailla tuplapäivät ensi viikolla Turussa ???????????? Olen saanut lukuisia viestejä, missä olette kannustaneet ja tsempanneet. Iso kiitos teille ?? Kuva: Anssi Mäkinen, anselmus.net #yleisurheilu #trackandfield #running #hurdles #athlete #athletelife #adidas #adidasrunning #adidassuomi

Henkilön REETTA HURSKE (@reettahurske) jakama julkaisuV2.fi | J.A. Kaunisto
< Brave New World 1-5:... Video muistuttaa, et... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova