Tuorein sisältö

Vappu Pimiä lisäsi someen kuvan 14 vuoden takaa ja somekansa hämmästyi

13.08.2020 klo 20.22 | Luettu: 522 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Juontaja Vappu Pimiän nostalginen somepostaus herättää ihastuneita kommentteja - Vappu ei ole 14 vuoden aikana vanhentunut "lainkaan".

Niin, Vapun televisioura on kestänyt reilu 14 vuotta.

Somessa Vappu kertoo käyneensä juontajakurssin, seuraavaksi radiotyön linja, jonka jälkeen eteen tuli uudenlainen tv-formaatti eli yöchat. Ja sitten Big Brother.

"Ensimmäisestä lähetyksestä alkaen oli selvää, että homma oli rankkaa ja raadollista, mutta jostainhan se ura piti saada käyntiin. Ja siitä se oma urani nytkähti liikkeelle. Kuvassa uraa on jo takana muutama vuosi, tää on nimittäin vuoden 2006 BB pressikuvia".

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Kaupallinen yhteistyö @careeriakoulutus Mun ensimmäinen haaveammatti oli trapetsitaiteilija noin 6-vuotiaana, kun lumouduin täysin, sellaisen nähtyäni sirkuksessa. Sen jälkeen haaveissa oli niin näyttelijän, rikkaan liikenaisen, kuin kokinkin ura. Hain erilaisiin kouluihin, joihin eivät ovet auenneet ja päädyin avoimeen yliopistoon käymään erilaisia esiintymiseen liittyviä kursseja, kunnes sain ahaa elämyksen! Juontaminen ja toimittaminen olisi ehkä juuri sitä mitä haluaisin tehdä! Kävin erään juontajakurssin, jonka aikana kävi selkeäksi, että tämä oli oikea suunta! Seuraavaksi hain radiotyön linjalle ja pääsin sisään. Koulun käytyäni aloitin ahkeran työhakemusten lähettämisen. Sain suoria hylkäyksiä, hylkyjä haastattelujen jälkeen, mutta en luovuttanut. Pääsin töihin mediaseuranta firmaan, jonka ajattelin ensimmäiseksi etapiksi. Kun sitten näin lehti-ilmoituksen, jossa haettiin juontajia uudenlaiseen tv-formaattiin nimeltä yöchat, laitoin hakemuksen sisään. Minut palkattiin ja mediaseuranta sai jäädä! Ensimmäisestä lähetyksestä alkaen oli selvää, että homma oli rankkaa ja raadollista, mutta jostainhan se ura piti saada käyntiin! Ja siitä se oma urani nytkähti liikkeelle. Kuvassa uraa on jo takana muutama vuosi, tää on nimittäin vuoden 2006 BB pressikuvia ja ei, en ole palaamassa tummaan kokeiluuni!???????? Mut jos sä mietit, että mikä susta tulee isona, tsekkaa ihmeessä Careerian tarjoamat laajat opiskelumahdollisuudet. Niiden sivuilta löydät myös testin, joka antaa sulle vähän suuntaa siihen, mikä ala voisi sopia just sulle! Linkin tuohon testiin löydät mun biosta tai stooreista. Syksy on aina hyvä aika aloittaa jotain uutta! #careeria #huomisentekijöille #kaupallinenyhteistyö w @careeriakoulutus

Henkilön Vappu Pimia? (@vappendaali) jakama julkaisuAlla olevassa kuvassa Vappu juhannuksena 2020:


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Titanic-leffaan peru... Twisted Sister -hahm... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova