Tuorein sisältö

American pie -näyttelijän kehuttu sarja C Moren ohjelmistossa

01.09.2020 klo 20.59 | Luettu: 955 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Upporikkaan Rosen perheen koko omaisuus ulosmitataan ja luksuselämään tottunut perhe joutuu omasta näkökulmastaan suorastaan taivasalle. Schitt’s Creekin kaikki kuusi kautta nyt C Moressa.

Perheen pelastukseksi koituu syrjäinen Schitt’s Creekin kaupunki, jonka perhe on aikoinaan ostanut vitsinä. Hulppeassa kartanossaan elämään tottunut perhe päätyy pikkukaupunkiin aloittamaan elämäänsä uudestaan tavallisen rahvaan parissa – nyt itsekin osana sitä. Kartano ja kristallit vaihtuvat haisevaan, katostaan vuotavaan motelliin.

Schitt’s Creek on saanut runsaasti ehdokkuuksia ja palkintoja, mm. 15 Emmy-ehdokkuutta tänä vuonna, ja Canadian Screen Awardseissa sarja pokkasi 6 palkintoa, mukaan lukien parhaan komediasarjan pystin. Sarja saa nyt ensiesityksensä Pohjoismaissa yksinoikeudella C Moressa.

Sarjan pääosiossa nähdään Eugene Levy (tuttu mm. American pie -elokuvista), Catherine O'Hara, Annie Murphy ja Daniel Levy.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Schitt's Creekin kaikki kuusi kautta nyt C Moressa – katso kolme jaksoa ilmaiseksi ilman tilausta ???? Sarja kertoo upporikkaasta Rosen perheestä, jonka koko omaisuus ulosmitataan ja luksuselämään tottunut perhe joutuu omasta näkökulmastaan suorastaan taivasalle. Perheen isä Johnny Rose (Eugene Levy) on entinen yrityspohatta, äiti Moira (Catherine O'Hara) entinen näyttelijätähti, tytär Alexis (Annie Murphy) paikkansa menettänyt seurapiiritähtönen ja poika David (Daniel Levy) Pariisista silmänympärysvoidetta luottokortilla tilaileva tyhjäpää, jolla ei ole mitään käsitystä todellisesta työnteosta ???? Perheen pelastukseksi koituu syrjäinen Schitt’s Creekin kaupunki, jonka perhe on aikoinaan ostanut vitsinä. Hulppeassa kartanossaan elämään tottunut perhe päätyy pikkukaupunkiin aloittamaan elämäänsä uudestaan tavallisen rahvaan parissa – nyt itsekin osana sitä. Kartano ja kristallit vaihtuvat haisevaan, katostaan vuotavaan motelliin ???????? Schitt’s Creek on saanut runsaasti ehdokkuuksia ja palkintoja, mm. 15 Emmy-ehdokkuutta tänä vuonna, ja Canadian Screen Awardseissa sarja pokkasi 6 palkintoa, mukaan lukien parhaan komediasarjan pystin ???? Sarja saa nyt ensiesityksensä Pohjoismaissa yksinoikeudella C Moressa. Nyt voit testata syksyn hulvattominta komediasarjaa kolme jaksoa ilman aktiivista tilausta C Moreen. Myös mtv-palvelun tunnukset käyvät kirjautumiseen ???? Klikkaa sarjan sivulla C Moressa "Ilmaiset jaksot" -painiketta kausien vieressä. Sarjan kimppuun pääset tästä: bit.ly/schittscreekcmoressa ???? #cmoresuosittelee #schittscreek #cmoresuomi #koukussadraamaan

Henkilön C More Suomi (@cmorefi) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Biohackers 1-5: "teh... Maailman nopein Heik... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova