Tuorein sisältö

Biohackers 1-5: "tehokas" Netflix-trilleri vajoaa suohon puolisen metriä tunnissa

01.09.2020 klo 23.00 | Luettu: 1052 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 5:
Betrayal


Viimeinen pieni selvennys tulee jakson lopussa, eli matka sitä kohti haisee venytykseltä. Myrkyllisen kunnianhimoinen professori ja hänen hoivastaan riippuvainen jäbä ovat valmiita bioterrorismiin, jotteivät he paljastuisi. Se oli siinä.

Ensin: hahmot sanovat uusille hahmoille sen, minkä jo tiesimme. "Mia" myöntää professorille olevansa Emma, mutta hän mielistelee, eikä paljasta olevansa kaunainen. Siksi hän jälleen saa odotella tilaisuutta ja syöksyä tietsikalle lataamaan tietoja, jos joku pässi jättää sen auki. Biohackers! More than meets the eye! Biohackers! Germans in disguise!

Jaksossa on enemmän tiedettä kuin edellisessä (tyyliin: syövän voi parantaa sekvenssoimalla hippopotamuksen ulos pernan DNA:sta), mutta oli virhe kuvitella, että sarja on sukua Flatliners-leffan kaltaisille tarinoille nuorista Frakensteineista. Sankareiden lupaavat "biohakkeroinnit" olivat irtovitsejä.

Netflix pelasi hyvin. En katsoisi eurodekkaria, mutta mainoksen mukaan tämä on "ensimmäinen DNA:han säilötty sarja", joten tätä varmaan on funtsittu? Joo. Ensin kynäilijä kynäili rikoksen, laimean kolmiodraaman ja muuta. Sitten hän nosti hatusta teeman. Jos siinä olisi lukenut "simpanssi", niin sitten Ystävämme Charlie ratkaisisi terrorismirikoksen ja mainoksessa asiantuntija virnistelisi, että tiesitkös apinoiden nakkaavan kakkaa.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Scifisarja The Three... American pie -näytte... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova