Tuorein sisältö

Kari Hietalahden esittämä sarjahukuttaja nähdään C Moren Pahan väri -sarjassa

04.09.2020 klo 13.18 | Luettu: 2712 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomalaisista sarjamurhaajista kertova C Moren alkuperäissarjauutuus Pahan väri on edennyt kuvausvaiheeseen.

Kuvaukset ovat alkaneet tällä viikolla pääkaupunkiseudulla ja ne jatkuvat loppusyksyyn saakka. Pahan väri julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa syksyllä 2021.

Draamasarjassa sukelletaan syvälle suomalaiseen mielentilatutkimukseen koko maata kohahduttaneiden sarjamurhaajatarinoiden kautta. Todellisista rikostapauksista ammentavan C More -alkuperäissarjan keskiössä ovat mielentilatutkimusta tekevät suomalaislääkärit sekä Hanskakuristajan, Myrkyttäjähoitajan ja Sarjahukuttajan tapaukset.

Sarjassa nähdään useita suomalaisia huippunäyttelijöitä: Milka Ahlroth, Eero Ritala ja Jukka Puotila näyttelevät huipputason lääkäreitä, jotka saavat tehtäväkseen selvittää tieteen keinoin mikä lopulta on syyntakeisen ja syyntakeettoman ero suomalaisen oikeusjärjestelmän edessä. Jukka Voutilainen tekee sarjassa Ahlrothin esittämän lääkärin pastori-isän roolin. Hanskakuristajan roolissa nähdään puolestaan Jukka Rasila, Myrkyttäjähoitajana Jaana Saarinen ja Sarjahukuttajana Kari Hietalahti (Roba, Jari ja Kari).

Sarjan pääkäsikirjoittaja on mm. palkitusta Aallonmurtaja-sarjasta tunnettu Miira Karhula. Ohjauksesta vastaavat Olli Ilpo Salonen ja Aleksi Delikouras.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Suomalaisista sarjamurhaajista kertova C More -alkuperäissarjauutuus Pahan väri sai huippuluokan näyttelijäkaartin – kuvaukset nyt käynnissä ???????? Pahan väri -draamasarjassa sukelletaan syvälle suomalaiseen mielentilatutkimukseen koko maata kohahduttaneiden sarjamurhaajatarinoiden kautta. Todellisista rikostapauksista ammentavan C More -alkuperäissarjan keskiössä ovat mielentilatutkimusta tekevät suomalaislääkärit sekä Hanskakuristajan, Myrkyttäjähoitajan ja Sarjahukuttajan tapaukset ???? Sarjassa nähdään liuta suomalaisia huippunäyttelijöitä. Milka Ahlroth, Eero Ritala ja Jukka Puotila näyttelevät huipputason lääkäreitä, jotka saavat tehtäväkseen selvittää tieteen keinoin mikä lopulta on syyntakeisen ja syyntakeettoman ero suomalaisen oikeusjärjestelmän edessä. Jukka Voutilainen tekee sarjassa Ahlrothin esittämän lääkärin pastori-isän roolin. Hanskakuristajan roolissa nähdään puolestaan Jukka Rasila, Myrkyttäjähoitajana Jaana Saarinen ja Sarjahukuttajana Kari Hietalahti (Roba, Jari ja Kari). Sarjan pääkäsikirjoittaja on muun muassa palkitusta Aallonmurtaja-sarjasta tunnettu Miira Karhula. Ohjauksesta vastaavat Olli Ilpo Salonen ja Aleksi Delikouras. Sarjan tuottaa Warner Bros. ITVP Finland ? Sarjan kuvaukset ovat alkaneet tällä viikolla pääkaupunkiseudulla ja ne jatkuvat loppusyksyyn saakka. Pahan väri julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa syksyllä 2021 ???? @warnerbrosfinland #PahanVäri #cmoresuomi

Henkilön C More Suomi (@cmorefi) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kummisetä, osa III p... Hard rock -veteraani... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova