Tuorein sisältö

Lisää juoruja Boratin jo kuvatusta jatko-osasta: Trump on tähtäimessä

09.09.2020 klo 22.20 | Luettu: 1383 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sacha Baron Cohen on todistettavasti puuhaillut jotakin jo pidemmän aikaa. Tuoreet sisäpiirijuorut kertovat sen olevan varmaa tietoa, että kyseessä on jatko-osa elokuvalle Borat. Leffa on valmis ja sitä on esitetty alan ihmisille, mutta edes sitä ei tiedetä, kuka on ohjaaja ja mikä on studio.

The Film Stage tarjoaa omat sisäpiiritietonsa. Hekin ovat kuulleet, että elokuvaa on esitetty viime viikolla. Leffan nimi tai alaotsikko on Great Success. Todellista tilannetta mukaillen toimittaja Borat naamioituu eri henkilöiksi, koska hän on liian kuuluisa.

The Film Stagen mukaan juonen painopiste on presidentti Donald Trumpin ja seksuaalirikoksista syytetyn ja vankilassa kuolleen Jeffrey Epsteinin suhteessa. Trump ja Epstein tunsivat toisensa. Leffassa vilahtavat ainakin varapresidentti Mike Pence ja Trumpin asianajaja Rudy Giuliani. Koronavirus on keskeinen teema myös.

The Film Stage härnää, että yksi Boratin haastatteluista saattaa suistaa poliittisen uran raiteiltaan, ja oikeusjuttuja voi olla tiedossa. Niin kävi viimeksi Baron Cohenin Who is America? -sarjan tapauksessa.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Walking Dead lop... Näin progeveteraani ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova