Tuorein sisältö

Laajennettu Paramount+ -suoratoistopalvelu aloittaa ensi vuonna

15.09.2020 klo 15.50 | Luettu: 360 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

ViacomCBS Networks International uudelleenlanseeraa Paramount+-suoratoistopalvelunsa Pohjoismaissa.

Parhaita ViacomCBS-sisältöjä, uusia alkuperäistuotantoja ja mm. Showtimen ensi-iltoja yksinoikeudella tarjoava suoratoistopalvelu lanseerataan samalla kansainvälisesti yhtenäisenä kuluttajabrändinä.

Osana ViacomCBS:n suoratoistostrategiaa palvelu kokoaa ensimmäistä kertaa yhtiön laajan sisältö- ja genretarjonnan Hollywoodin perinteikkäimpiin kuuluvan Paramount-brändin alle. Samalla ViacomCBS liittää yhtiön toisen suositun suoratoisto- ja striimauspalvelunsa CBS All Accessin osaksi Paramount+-palvelua.

Paramount+ aloitti toimintansa Pohjoismaissa vuonna 2017. Suomessa palvelu on ollut saatavilla TeliaTV:n kautta vuodesta 2019 sekä Ruutu+:n kautta toukokuusta lähtien. Uusi premium-versio tulee saataville vuoden 2021 alussa Pohjoismaiden ja Pohjois-Amerikan lisäksi myös Australiassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Palvelun pohjoismaiset tilaajat pääsevät ensi vuoden alusta lähtien käsiksi yli 6000 jakson ja elokuvan kirjastoon.

"Paramount+:n globaalin lanseerauksen myötä aiomme nousta suoratoistomarkkinoilla yhtä voimakkaaksi peluriksi kuin olemme tv-puolella. Yhdistämällä ikonisen Paramount-brändin ViacomCBS:n infrastruktuuriin ja ainutlaatuiseen sisältötarjontaan Paramount+ tarjoaa katsojille poikkeuksellisen viihdepalvelun ja haastaa koko suoratoistomarkkinan", uskoo VCNI:n toimitusjohtaja David Lynn.

(Lähde ViacomCBS)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Temptation Island Su... Megadethin päämies D... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi etsii peleistä innostunutta avustajaa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova