Tuorein sisältö

We Will Rock You -musikaali, uusi yritys

17.09.2020 klo 09.22 | Luettu: 275 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suurmusikaali We Will Rock You toteutuu vuonna 2021.

Keväällä pandemian takia siirtynyt suurtuotanto on lyönyt uudet esityspäivät lukkoon ajalle 21.5.–12.6.2021 ja siirtyy samalla Helsingin Jäähalliin. Queenin musiikista ammentavan suurmusikaalin lipunmyynti on avattu uudelleen.

"Jopa 96 prosenttia (yhteensä 30 815 lippua) viime vuonna musikaaliin lippuja ostaneista on ottanut uudet lippunsa vastaan, ja odotamme innolla, että pääsemme vihdoin tarjoamaan tämän elämyksen heille. Tilanne on osoitus musiikkiteatteritaiteen tarpeellisuudesta ja tärkeydestä sekä siitä, että Jäähalli on oikea valinta kevään 2021 suurimalle musikaalitapahtumalle", iloitsee musikaalin vastaava tuottaja Johan Storgård.

Musikaaliin on nyt solmittu uudelleen yhteistyösopimuksia sekä kiinnitetty noin 70 freelance-taiteilijaa ja muita alan ammattilaisia. Musikaali päästään esittämään lähes täysin alkuperäisellä esiintyjäkaartilla; pääesiintyjistä ainoana uutena mukaan astuu muusikko, näyttelijä Joel Mäkinen. Hän näyttelee Matti Leinon tilalla Britneyn roolin. Muissa rooleissa nähdään mm. Saara Aalto (Scaramouche), Mikael Saari (Galileo), Laura Voutilainen (Killer Queen) ja Lauri Mikkola (Khashoggi). Musikaalin ohjaa Maria Sid.

Queenin kappaleiden käännöksistä vastaa Mariska, ja pukusuunnittelusta Teemu Muurimäki.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Megadethin Dave Elle... Tähdet, tähdet -ohje... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi etsii peleistä innostunutta avustajaa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova