Tuorein sisältö

Evelinan kolmannen albumin julkaisu parin päivän kuluttua

21.09.2020 klo 15.16 | Luettu: 271 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Evelina aloitti vuoden 2020 julkaisemalla Hitaasti-sinkun tammikuussa. Hitaasti on saavuttanut jo platinaa. Sen jatkoksi on julkaisu sinkkubiisit Liian vähän, liian myöhään ja Mä en haluu tietää.

Evelinan kolmas albumi julkaistaan 25.9.

Levyn tyyli ja muoto ovat selkeästi Evelinaa itseään: kaikki biisit ovat hänen käsialaansa ja Evelinan tuottajana ensimmäistä kertaa toiminut Tido on luonut juuri sellaisen soundimaailman, jota Evelina on etsinyt ja allekirjoittaa täysin. Pop-ilmaisu saa uuden levyn myötä rinnalleen luontevan r&b-kehyksen.

"Tää on eka julkasu pitkään aikaan mistä oon varauksettoman ylpeä. Tiiän et ollaan luotu tälle albumille täysin edes yrittämättä aivan uus maailma, josta kuuluu mun mielestä se, miten luonnolliselta ja turvalliselta studio on tuntunu. Ollaan sukellettu johonkin vähän outoon ilman mitään paineita ja annettu lupa sekoilla. Ollaan kelattu studiolla et tehään outoja ratkaisuja, kokeillaan ja tehään tahallaan erilaisia ratkasuja. Oon tosi onnellinen Tidosta ja meiän yhteisestä harmoniasta – kaikki biisit paitsi Pimeää on syntyny mun laulumelodiat edellä ja se on musta ollu iso tekijä siinä, miks tää levy kuulostaa niin multa. Oon kirjottanu nää biisit niin hiljattain et tää tuntuu itelle myös julkaisun hetkellä ajankohtaiselta ja siltä et saan avattua kuuntelijoille sitä mitä mietin just nyt."

Evelinann DNA julkaistaan vielä ennen albumia, 23.9.V2.fi | J.A. Kaunisto
< The Boys 2-5: äijämä... Putous Allstars jatk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi etsii peleistä innostunutta avustajaa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova