Tuorein sisältö

The Boys 2-5: äijämäisintä tykitystä sitten Tyttökultien

22.09.2020 klo 23.00 | Luettu: 1633 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 5:
We Gotta Go Now


Kun möläytin vastustavani "big dick energyä", en tarkoittanut että toimintakomedioissa.

Voiko provosoivaksi väitetty sarja olla vähäenergisempi? Billyn vaimo kieltäytyi avusta. Se, että masentuneen Billyn pitäisi keksiä muuta, maistuu pitkän sarjan viimeiseltä vaiheelta. Kun hän litkii teetä (tms.) tätinsä luona, "pojat" saapuvat tätimäisesti tsemppaamaan. Toisaalla mykkä supertyttö kiukkuilee, mutta onneksi neljäs poika on hänen haltiakumminsa. "Vesimies" on tullut uskoon. "Wonder Woman" pelkäsi tulla kaapista, mutta nyt hän filmaa inspiroivia tietoiskuja.

Tuo oli jo harhaanjohtavaa, mutta vaikka tarkennan, että "Vesimies" kuuluu kulttiin ja "Wonder Woman" on turhautunut julkisuuskampanjasta, jonka psykoottinen Homelander hänelle junaili, vaikuttaako asiakokonaisuus raisulta? Kieroja supertyyppejä luvattiin leipoa lättyyn. Kaikki eivät ole kieroja ja kierot suhtautuvat uhkiin pikkumaisesti, opposition halaillessa. Passiivisaggressiivisuudesta ei ole pulaa.

Jokin on aina tylyä: somevideo paljastaa Homelanderin tappaneen siviilin laserkatseellaan. Vastoin PR-osaston toiveita hän puhuu asiasta protestoijille - ja leikkaa kahtia heidätkin? Se on unta, kuten puolessa sekunnissa järkeilin. Lisäksi: mykkä "Musta musta" kyttää poikien ompelukerhoa ja Sähkölyyli vahvistetaan äärimmäisen voimakkaaksi. Yllätyt, miten vähällä energialla nuokin hommat hoituvat. "Superpano" ei enää loppumetreillä jaksanut huvittaa, mutta 20 minuuttia tiiviimmässä muodossa kaikki mainittu kelpaisi. Ehkä.


Keskiarvo 13 jakson jälkeen:


< Jakso 2-4 --- Jakso 2-6 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Testaa ennätyksellis... Evelinan kolmannen a... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova