Tuorein sisältö

Mötley Crüe -rokkari myöntää juomisen lähteneen totaalisesti lapasesta: litrakaupalla vodkaa päivässä

03.10.2020 klo 22.13 | Luettu: 1448 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mötley Crüe -rokkari Tommy Lee on Yahoo! Entertainmentin haastattelussa kertonut olleensa kuivilla lähes vuoden päivät.

Kahden viikon kuluttua - vuosi täynnä ilman päihteitä.

Viimeisen Mötley Crüe -kiertueen jälkeen ryyppääminen karkasi Tommy Leenkin mittapuun mukaan totaalisesti lapasesta. Mies ymmärsi myös itse, että nyt on henki kyseessä.

Rokkarilla oli ollut neljän vuoden päihteetön aika ja muutenkin pidempiä ryypyttömiä kausia mutta välillä tulee jaksoja, jolloin pitää päästä irrottelemaan ja luopua rajoituksista.

Viimeisen kiertueen jälkeen Lee kertoo olleensa vain kotona ja ryypänneensä - valtavasti.

Siis homma lähti totaalisesti lapasesta. "Ryyppäsin pois tylsistymistä. Heräsin aamulla ja aloin vetää vodkaa. Join pari gallonaa päivässä (1 gallona on lähes neljä litraa). Aivan mielipuolista. Kävin lääkärissä ja kuulemma maksani oli täysin kunnossa. Sain puhtaat paperit ja ihmettelin että menivätkö tietoni sekaisin samannimisen tyypin kanssa. Nimittäin jokin meikää vaivasi".

Myös rokkarin vaimo kannusti miestään hakeutumaan hoitoon. Leen vaimo Brittany kertoi pelkäävänsä, ei siis rokkarin käytöstä vaan heräisikö Tommy enää jonain aamuna.

Lee toteaa kuitenkin ymmärtäneensä, että litrakaupalla vodkan kanssa läträäminen ei voi olla hyväksi pitkässä juoksussa. "Joten päätin, että siitä pitää päästä eroon. En tiedä, onko kyseessä lopullinen ratkaisu mutta tällä hetkellä en juo vodkaa".



(Blabbermout.net)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< The Boys 2-7: onhan ... Mikä oli lopulta tou... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova