Tuorein sisältö

The Boys 2-7: onhan se realistista, että nettitrolli on isompi uhka kuin paha Teräsmies

03.10.2020 klo 23.00 | Luettu: 1908 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 7:
Butcher, Baker, Candlestick Maker


Propagandaan uskova niskaparta teloittaa viattoman miehen uskoen hänen olevan superroisto. Vastaavat harhaiset pelkurit tukevat läpimätää sankariteollisuutta. Vaikka vertaus Yhdysvaltain nykytilasta on vapaa hienovaraisuudesta, se toimii, joten tiedän viimeviikkoista paremmin, mitä kaipaan: kunkin sivujuonen pitäisi selkeästi laajentaa kuvaa kriisiytyneestä kulttuurista.

Sarjalla on vaikeuksia rytmittää osa-alueet. Nyt juonta. Nyt intiimiä hahmonkehitystä. Nyt maailmanrakennusta. Nyt mauton, hauska shokki. Harvoin mikään laaja tarina siirtyy runollisesti asiasta toiseen, mutta joskus irtonaisuus on ilmeistä.

"Pojat", poliitikot ja katuvat superit yrittävät yhdessä kaataa superteollisuuden. Bad Billy Boy Butchy Butcher siis luonnollisesti lähtee tapaamaan vanhempiaan, koska joskus joillakin on ongelmallista historiaa perheen kanssa ja asioista on hyvä puhua, jos et tiennyt. Esimerkiksi sen koin sattumaksi, enkä visioksi, että jaksossa on useampi maininta isyydestä.

Starlight vangitaan. Hughie ja X-Menin Jäämies (nykyinen Tulimies) katsovat pornoa ja vähän pelastelevat, joten älä sano, ettei sarja ole mainostettu toimintakomedia. Satunnaiset polut johtavat oikeudenkäyntiin, jossa haastetaan tuhma sankarifirma. Lopetus ei petä, jos ja kun odotat väkivaltaista tempausta, joka alustaa kauden päätöstä. Pyydänkö siis liikaa, kun eniten esillä olleet roistot Homelander & natsisähkölyyli saisivat mielestäni tehdä jotakin kehittävämpää kuin nahistella satunnaisen pennun huoltajuudesta kauden toiseksi viimeisessä jaksossa?

Annan jokaiselle kohtaukselle 3-4 tähteä, mutta kokonaisuus on vähemmän kuin niiden summa.


Keskiarvo 15 jakson jälkeen:


< Jakso 2-6 --- Jakso 2-8 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ei James Bondia tänä... Mötley Crüe -rokkari... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova