Tuorein sisältö

Uusi näytelty Resident Evil -elokuva palkkasi klassikkohahmoille näyttelijät

06.10.2020 klo 21.45 | Luettu: 1984 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Seuraava Resident Evil -elokuva on uusi alku. Ohjaaja ja kirjoittaja Johannes Roberts (47 Meters Down) lähtee tavoittelemaan kahden ensimmäisen pelin tunnelmia: leffa on hahmovetoinen kauhutarina pienestä kuolevasta amerikkalaisesta kylästä. Viimeistään päähenkilöiden nimet vakuuttavat faneille, että peleille ollaan aiempaa uskollisempia. Leffa jopa sijoittuu 90-luvulle, jolloin pelisarja alkoi.

Kaya Scodelario (Labyrintti) on Claire Redfield, Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp) on Jill Valentine, Robbie Amell (Upload) on Chris Redfield, Tom Hopper (The Umbrella Academy) on Albert Wesker, Avan Jogia (Zombieland: Double Tap) on Leon S. Kennedy ja Neal McDonough (Pukumiehet) on William Birkin.

Netflixiin on tulossa näytelty Resident Evil -sarja, joka kertoo sekä maailmanloppuun johtavista että maailmanlopun jälkeisistä tapahtumista, ja mystinen animoitu minisarja Resident Evil: Infinite Darkness. Nämä kaikki ovat itsenäisiä projekteja.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vesalan vuoden viime... Anna Puun kiertuesuu... >

Keskustelut (1 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

07.10.2020 klo 10.42

Ihan pätevää sakkia, Hopper suorittaa Umbrella Academyssä ja John-Kamen vakuutti aliarvostetussa Killjoys-scifisarjassa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova