Tuorein sisältö

Anna Puun kiertuesuunnitelmat seis

06.10.2020 klo 22.30 | Luettu: 962 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Anna Puun oli tarkoitus kiertää "Heartbreak hotel" -kiertueen keikoilla marraskuun ajan.

Nykyisessä koronavirustilanteessa kiertueen läpivieminen suunnitellussa mittakaavassa ei ole mahdollista. Koko kiertue peruuntuu.

"Matematiikka ja tämän hetkiset pelonsekaiset tunnelmat sekä rajoitukset vain tekevät näin suuren projektin viemisen lavalle täysin mahdottomaksi. Heartbreak Hotel -kiertue on nyt virallisesti peruutettu, eikä sitä valitettavasti siirretä myöhemmäksi, koska takeita siihenkään ei juuri nyt ole".

Lippujen palautus ostopaikkaan (lippu.fi tai ticketmaster)

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Olin lauantaina yksityiskeikalla Iso-Syötteellä. Ensimmäistä kertaa sitten tammikuun ja todella nautin. Hetken ehdin tunnelmoida miten hieno Heartbreak Hotel - kiertueesta olisi tullut. Ja ihan viimeiseen asti ollaan kaikkemme yritetty ja kivet käännetty, että edes osa niistä konserteista turvallisesti tapahtuisi. Matematiikka ja tämän hetkiset pelonsekaiset tunnelmat sekä rajoitukset vain tekevät näin suuren projektin viemisen lavalle täysin mahdottomaksi. ???? Heartbreak Hotel -kiertue on nyt virallisesti peruutettu, eikä sitä valitettavasti siirretä myöhemmäksi, koska takeita siihenkään ei juuri nyt ole. Mutta kyllä te vielä joskus pääsette konsertin näkemään. Jollain keinolla. Sen lupaan! Särkyneen sydämeni pohjasta kiitän mun bändiä ja crewta sekä kaikkia lipun ostaneita kärsivällisyydestä. Lippurahojen palautusta voi hakea 30.11.2020 mennessä joko lippu.fi:n tai ticketmasterin sivuilta, riippuen konsertista. Voikaa hyvin ja pysykää terveinä. Käykää ihmettelemässä syksyn kaunista väriloistoa. Toivottavasti kohdataan livemusiikin merkeissä mahdollisimman pian! ????, Anna #HeartbreakHotel #konserttikiertue #tour #peruttu #cancelled @centrallineentertainment @comusic @capitolfinland @lippu.fi @ticketmaster.fi

Henkilön Anna Puu (@annapuuofficial) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uusi näytelty Reside... Eddie Van Halen on k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova