Tuorein sisältö

Joulupukki Mel Gibson ei palkkamurhaajia pelkää: Fatman-traileri

08.10.2020 klo 01.30 | Luettu: 2756 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Mel Gibson näyttelee Joulupukkia elokuvassa Fatman. Kun hän amerikkalaisten uskomusten mukaisesti toimittaa tuhmalle pennulle palan hiiltä, pentu lähettää Walton Gogginsin näköisen palkkamurhaajan hänen peräänsä.

Siinä on juonta kerrakseen, mutta ensimmäinen traileri lisää pökköä pesään painottamalla, että pukki on karaistunut kovanaama, jolle tällainen on tuttua kuin vaikkapa huumeparonille. Palkkamurhaaja vaikuttaa olevan alakynnessä, joten onko kohtaaminen tarinan huipentuma vai alku? Jumalauta kakarat, kohta paukkuu pakarat? Nyt tulee turpaan kaikille, myös isälle ja äidille?V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Dark 21/26: käärme, ... Huuhkajien tulevat o... >

Keskustelut (1 viestiä)

RandomSwinger

08.10.2020 klo 14.43

Sikäli pidän elokuvan ideaa varsin tuoreena ja oikeastaan aika hyvänä. Trailerin perusteella komedialliset elementit vaikuttavat kuitenkin liian läpitunkevalta. Premissi itsessään on jo niin absurdi, että se riittäisi varmasti kannattelemaan elokuvaa mustana komediana, vaikka homma vedettäisiinkin läpi pääsääntöisesti "vakavalla naamalla". Ei kaikkia "hauskoja" elementtäjä tarvitse aina niin selkeästi alleviivata. Sen sijaan tulisi luottaa katsojan arvostelukykyyn löytää ja tulkita myös hienovaraisempia nyansseja. Hyvistä "komedioista" esimerkkeinä mainittakoon nyt vaikkapa Robocop, Pulp Fiction ja Fight Club.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova