Aikuisten animaatiota Marvelilta: tältä näyttää M.O.D.O.K.

10.10.2020 klo 20.15 | Luettu: 835 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Marvelin animaatiosarja M.O.D.O.K. on yksi asia, jota Disney+ ei tule esittämään, sillä ikäraja on Yhdysvalloissa korkeampi kuin 13. Ensiesitys on Disneyn osittain omistamassa Hulu-palvelussa ensi vuoden alussa. Kansainvälinen levittäjä ei ole tiedossa.

Päähenkilö on kirjaimellisesti pää-henkilö: leijuva jättipää. Klassisen superroiston nimi on lyhenne sanoista Mental Organism Designed Only for Killing. Sarja valitsee vahvasti koomisen linjan ja kertoo hänen keski-iän kriisistään. Maailmanvalloitussuunnitelmat ovat menneet mönkään jo moneen kertaan ja avioliitto kaipaa huoltoa.

Tämän jatkumon oli tarkoitus alkaa neljän sarjan voimin, mutta Tigran ja Dazzlerin yhteinen sarja ja Howard the Duckin sarja peruttiin, kun Marvel pisti muitakin suunnitelmia uusiksi. Hit Monkey -sarja on yhä tulossa, sillä senkin tuotanto ehti alkaa.

Liikkuvaa kuvaa tarjoaa virtuaalisten New York Comic Con -messujen paneeli. Ensimmäinen näyte löytyy heti alusta, kun kirjoittaja ja päähenkilön ääni Patton Oswalt on moikannut.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Stephen Kingin Tukik... Angelina Jolie ja Da... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova