Tuorein sisältö

Kaikkea muuta kuin hävytön elokuva

19.07.2007 klo 18.15 | Luettu: 2093 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Lukijamme ovat yläkulman "Luettu" -mittarin perusteella mieltyneet alatyylisiin uutisiin (kiinni jäitte), joten yritetään tarjota lisää sellaisia, mutta tyylillä.

Stone Village Pictures on tuottamassa Federico Andahazin romaaniin perustuvaa elokuvaa The Anatomist, joka kertoo 1500-luvulla eläneestä tohtorista, joka haikailee kukkarolleen turhan tyyriin italialaiskurtisaanin perään. Vaihtoehtoista lähestymistapaa etsivä mies onnistuu lopulta löytämään... tietenkin klitoriksen. Sen ohella, että suoraan historiaan menevä puoskari kehittää hoitotoimenpiteen, joka saa naiset rakastumaan hoivaajaansa, parantaa hän myös itsensä paavin ja pakenee espanjalaisten inkvisitiota, kertoo The Hollywood Reporter.

Tositapahtumiin joten kuten pohjautuva tarina alkaa kuulostaa muultakin kuin vitsiltä, kun ääneen pääsee tuottaja Scott Steindorff. Mies voittaa puolelleen jo mainitsemalla projektin esikuviksi tunnelmalliset Pieni Suklaapuoti ja Kaunis Elämä, ja jatkaa vakuuttamista saatuaan pakollisen repliikin "paras kässäri ikinä" pois alta: miehen mukaan rakkauden ja seksin suhdetta punnitseva tarina on provosoiva, mutta kirjoitettu erittäin hyvällä maulla.

Käsikirjoituksesta vastaa Gabriela Tagliavini, joka myös ohjaa elokuvan. Nainen itse lupaa "hauskan yhteiskunnallisen tarinan miehistä, naisista, näiden eroista ja siitä, kuinka ihmiset joskus sotkevat rakkauden ja seksin".

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rollarit Suomeen kai... Rahakkaimmat julkkis... >

Keskustelut (1 viestiä)

sande

Rekisteröitynyt 11.04.2007

21.07.2007 klo 21.01

Hmmh, en malta odottaa nähdä miten tohtori parantaa paavin klitoris-tietämyksellään...
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova