Tuorein sisältö

Amy Winehouse aikoo julkaista Bond-biisin - halusitte tai ette!

12.08.2008 klo 14.00 | Luettu: 3338 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Amy Winehouse aikoo julkaista uutta James Bond-leffaa varten laulamansa biisin. Vaikka Amyn viisua ei kelpuutettu viralliseksi Bond-teemaksi, soul-diiva haluaa näyttää valitsijoiden tehneen virheen - täältä pesee!

Amy äänitti vahvan ehdokkaan yhdessä tuottaja Mark Ronsonin kanssa. Filmin tuottajat päätyivät kuitenkin Alicia Keys/Jack White-biisiin Another way To Die.

Tietojen mukaan Amy haluaa näyttää että tuottajat tekivät suuren virheen. Amy uhoaa biisin olevan valmis hitti, kuten Bond-teemaviisun tulee olla.

- Ilmeisesti he haluavat siistimpää ja tylsempää. Kun julkaisen oman Bond-teemani, siitä tulee suuri hitti...ja kiusaus on suuri julkaista oma samaan aikaan kuin virallinen Bond-tekele tulee markkinoille, on Amyn väitetty uhonneen.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Prince kieltää laula... Buffalo-kilpailun pa... >

Keskustelut (3 viestiä)

tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

12.08.2008 klo 16.02

Vaikka en Winehousesta henkilkohtaisesti pidä, niin minusta tämän ääni olisi sopinut Bond -tunnariksi huomattavasti paremmin kun Alicia Keysin, jonka taanoinen radiohitti meinasin rikkoa tärykalvot sillä kamalalla "no one!!!!, no one!!!" -rääkymisellä.
lainaa
Khzarn

12.08.2008 klo 16.44

Verkkokalvoja tämä todennäköisesti ainakin säästää. Bond-tunnarin videolta kun ei olisi voinut välttyä ja Amy Winehouse + näkökyky ei ole hyvä yhdistelmä.

lainaa
Dopetus

13.08.2008 klo 20.13

Vaikka molemmat taiteilijat ovatkin lahjakkaita, hienoja albumeita julkaisseita niin olisi ollut suotavaa että Amy olisi päässyt leffaan piisin vetäisemään. Vielä kun saisi elämänsä järjestykseen.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova