Tuorein sisältö

Jared Leto palaa Jokeriksi Zack Snyderin Justice Leaguessa

22.10.2020 klo 00.40 | Luettu: 878 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Zack Snyder's Justice League on ensi vuonna valmistuva neljän tunnin mittainen minisarja, joka koostuu Justice League -elokuvaa varten filmatusta materiaalista (myös poistetuista ja vaihtoehtoisista kohtauksista) ja upouudesta kuvastosta. Uusintakuvauksiin osallistuu Suicide Squad -tähti Jared Leto, joka näyttelee toistamiseen Jokeria.

Kun fanit vaativat "The Snyder Cutia", se oli yleinen fantasia, että Snyderin hyllyltä löytyy lähes valmis vaihtoehtoinen versio, joka on ratkaisevasti parempi kuin Joss Whedonin viimeistelemä teatteriversio. Fantasia muuttuu yhä naurettavammaksi, kun Snyder tarvitsee jo uusia hahmojakin visionsa viimeistelläkseen, joten netissä on hieman nahisteltu. Sitä kaikki varmasti pitävät hienona asiana, että studio tukee Snyderiä vielä laajemmin kuin oli alunperin puhetta.

Leton Jokerille on lupailtu omaa leffaa ja myös Jokerin ja Harley Quinnin suhdetta piti käsitellä erillisessä leffassa, mutta Birds of Preyssä Harley dumppasi Jokerin koruttomasti ilman Letoa. Ehkä Justice League -uutinen on enne siitä, että jompi kumpi projekti etenee.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sylvester Stallone l... Battle Beastin Suome... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova