Tuorein sisältö

Zack Snyderin Netflix-scifi Rebel Moon värväsi Charlie Hunnamin, Ray Fisherin ja muita

10.02.2022 klo 18.40 | Luettu: 1433 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Zack Snyderin scifielokuva Rebel Moon on sukua Snyderin käyttämättä jääneelle Star Wars -idealle. Snyder on kehitellyt ideaa pitkään ja nyt sen on tarkoitus johtaa uuteen universumiin. Ensimmäisessä elokuvassa Sofia Boutellan (The Mummy) näyttelemä mystinen emäntä kokoaa yhteen sotureita Seitsemän samurain tyyliin, jotta rauhallista siirtokuntaa voidaan suojella avaruusdiktaattorin armeijoilta galaksin laitamilla.

Mukana ovat nyt myös Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Djimon Hounsou (Blood Diamond), Bae Doona (Pilvikartasto) ja Ray Fisher. Erityisesti Fisherin fanit ovat ilahtuneet.

Fisher oli tuntematon ennen kuin Snyder värväsi hänet Justice Leagueen Cyborgiksi. Fisher on riidellyt äänekkäästi Justice Leaguen viimeistelleen Joss Whedonin kanssa. Cyborgin oma leffa jää tekemättä ja Cyborg kirjoitettiin pois The Flash -leffasta, mutta Snyder seisoo valintansa takana.

Lisätiedot ovat sirpaleisia, mutta väitetysti Hounsou näyttelee (joko hyvää tai pahaa) kenraali Titusta, Bae "miekkailevaa arkkivihollista" ja Fisher vastarintaliikkeen sotilasta, jonka nimi on VERIKIRVES (Blood Axe).

Kuvaukset alkavat huhtikuussa. Leffan tuottaa Netflix.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jeff Goldblum, Sam N... Tulevan F1-kauden en... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova