Tuorein sisältö

39-vuotias radioääni kertoo somessa sairastuneensa koronaan

22.10.2020 klo 13.59 | Luettu: 528 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

39-vuotias radioääni Suvi Hartlin kertoo somessa sairastavansa koronaa.

Aito Iskelmän aamuohjelman juontajana toimiva Suvi toteaa käyneensä koronavirustestissä lievän kurkkukivun johdosta. Yllätys oli suuri, kun hän sai tiedon positiivisesta koronatestituloksesta.

"Olen tosi onnellinen, että satuin menemään testiin, koska oireet olivat niin olemattomia, että ne olisi voinut helposti sivuuttaa. Itse asiassa tänään oli tarkoitus lähteä juoksulenkille, mutta se jää nyt väliin. On tosi huolestuttavaa, miten oireettomasti tätä voi sairastaa. Testiin siis kannattaa mennä hyvin matalalla kynnyksellä".

Suvi pysyy poissa radioaalloilta ainakin 28.10 asti.

Aamulla uutisoitiin Sanomatalolta operoivien radiokanavien aloittaneen koronakaranteenin.

"Myöhään keskiviikkoiltana selvinnyt koronadiagnoosi Sanomatalon radiostudioiden työntekijällä pitää varotoimenpiteenä studiot tyhjinä torstaina 22.10. Torstain aikana selvitetään mahdolliset altistumiset ja tehopuhdistetaan tilat. Lähetykset palaavat normaalitilaan mahdollisimman pian".


Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Rakkaat ystävät, nyt on uutisia. Sain eilen positiivisen koronatestituloksen, jonka takia jään pois Aito Iskelmän aamusta ainakin 28.10. asti. Tunsin eilen pienen piston kurkussani, joten päätin pelata varman päälle ja mennä testiin. Shokki oli aikamoinen kun kuulin tuloksen. Kurkkukipu oli ja meni, tällä hetkellä olen täysin terveen oloinen. Lähikontaktissa olleille on ilmoitettu asianmukaisesti. Onni onnettomuudessa on, että elämä on viimeisten viikkojen aikana ollut vahvasti kotipainotteista, joten altistuneita ei ole montaa. Kaikki täällä kotonakin voivat hyvin. Olen tosi onnellinen, että satuin menemään testiin, koska oireet olivat niin olemattomia, että ne olisi voinut helposti sivuuttaa. Itse asiassa tänään oli tarkoitus lähteä juoksulenkille, mutta se jää nyt väliin. On tosi huolestuttavaa, miten oireettomasti tätä voi sairastaa. Testiin siis kannattaa mennä hyvin matalalla kynnyksellä. Ajat ovat haastavia, joten pitäkää huoli itsestänne ja rakkaistanne. Kyllä tästä selvitään. ??

Henkilön Suvi Hartlin (@suvihartlin) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Masked Singer Suomes... Amerikkalaista scifi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova