Tuorein sisältö

Hollywoodin toogabileet paisuvat hälyttävästi

13.08.2008 klo 00.17 | Luettu: 3366 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Supersankarit hallitsivat vaivatta valkokankaita tänä kesänä, mutta kilpailua on tulossa: muinaisista kreikkalaisista heeroksista kertovia Hollywood-elokuvia riittää pian jokaiselle kuukaudelle.

Uusimpana käänteenä Marvel-elokuvien kynäilijänä tunnettu Zak Penn kirjoittaa ja tuottaa elokuvan The Argonauts. Kreikkalaisessa mytologiassa argonautit ovat sankarijoukko, joka seikkailee Argo-laivalla ennen Troijan sotaa. Elokuvan koti on 20th Century Fox.

Myös DreamWorks on tuottamassa elokuvaa argonauteista. Tässä versiossa meidän aikamme seikkailijat löytävät Argo-laivan ja sinkoutuvat muinaiseen Kreikkaan.

Warner Bros. on valmistelemassa uutta versiota kreikkalaisittain maustetusta hirviöelokuvasta Clash of the Titans. Suunnitteilla on myös jonkinlaista jatkoa megahitti 300:lle. Spartalaisleffa on syypää koko buumiin.

Relativity Media on valmistelemassa elokuvaa War of the Gods, joka kertoo titaaneja vastaan taistelevasta kreikkalaisesta sankarista Theseus.

Kreikan isoin tykki Herkules on päätymässä kolmeen eri elokuvaan. Isoin projekti on Universalin ja Spyglass Entertainmentin Hercules: The Thracian Wars, jonka ohjaa Peter Berg.

Lisäksi Universal ja ohjaaja Brett Ratner ovat suunnittelemassa elokuvaa muinaiseen Kreikkaan sijoittuvasta videopelistä God of War.



Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kulissien takana: Ne... Entisen Gunnari-basi... >

Keskustelut (2 viestiä)

Raat0

Rekisteröitynyt 11.04.2007

13.08.2008 klo 01.23

Hyvä aihepiiri. En vain ole ihan varma, että haluanko nähdä siitä enää Hollywood-tulkintoja.
lainaa
Solid

Rekisteröitynyt 19.04.2007

13.08.2008 klo 15.36

Raat0 kirjoitti:
Hyvä aihepiiri. En vain ole ihan varma, että haluanko nähdä siitä enää Hollywood-tulkintoja.


Aika pitkälti samaa mieltä. Viimeinen lause pisti naurattamaan ääneen, Brett Ratner : DD . God of Warista on todella vaikea tehdä hyvää elokuvaa, varsinkin jos sen "ohjaaja" on Brett Ratner.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova