Tuorein sisältö

'Tää on mun elämäni pesti', hehkuttaa Cristal Snow

28.10.2020 klo 22.35 | Luettu: 327 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kymppitonni on jälleen kansan ilona Foxilla.

Ohjelman juontaja Cristal Snow hehkuttaa somessa ohjelman parhautta.

Mies innostuu jopa toteamaan, että kyseessä on hänen "elämänsä pesti".

"Mä rakastan tehdä tätä ohjelmaa. Mä rakastan meidän tiimiä jonka kanssa me saadaan tehdä tätä. Mä rakastan meidän vieraita jotka kausi kaudelta heittäytyy enemmän ja enemmän. Mä rakastan kuinka fiiliksissä he ovat ja kuinka tosissaan ja rakastan kuinka hauskaa meillä on. Ja se, että tänäkin kautena me tehdään yhdessä hyvää! 30 000 euroa hyväntekeväisyyteen! Ja mä rakastan kuinka paljon te tykkäätte tästä ohjelmasta. Koska mäkin tykkään tästä ohjelmasta. Jos ei vielä tullu selväks. Tää on mun elämäni pesti ja toivon että saan tehdä tätä pitkään".

Kymppitonni tiistaisin Foxilla. Ensi viikon jaksossa mukana ovat Ina Mikkola, Ville Erola, Kari Kanala, Jenni Levävaara ja Juhani Tamminen.


Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

TÄNÄÄN SE ALKAA TÄNÄÄN SE ALKAA TÄNÄÄN SE ALKAA TÄNÄÄN SE ALKAA!! Viides #kymppitonni kausi!!! Mä rakastan tehdä tätä ohjelmaa. Mä rakastan meidän tiimiä jonka kanssa me saadaan tehdä tätä. Mä rakastan meidän vieraita jotka kausi kaudelta heittäytyy enemmän ja enemmän. Mä rakastan kuinka fiiliksissä he ovat ja kuinka tosissaan ja rakastan kuinka hauskaa meillä on. Ja se, että tänäkin kautena me tehdään yhdessä hyvää! 30 000 euroa hyväntekeväisyyteen! Ja mä rakastan kuinka paljon te tykkäätte tästä ohjelmasta. Koska mäkin tykkään tästä ohjelmasta. Jos ei vielä tullu selväks ???????????? Tää on mun elämäni pesti ja toivon että saan tehdä tätä pitkään. Tänään @riittavaisanenofficial juontaa meidän aloitusosan klo 20 ja mä poikkeuksellisesti klo 21! Parasta tässä on siis RIITTA! Ja toinen paras juttu on se, että KAKSI TUNTIA KYMPPITONNIA. Woop woop! @foxsuomi @rabbit_films MAKEUP, WIG, PIC SAARA SARVAS @saapra STYLE JOONA HUOTARI @huotarijoona

Henkilön Cristal Snow (@iamcristalsnow) jakama julkaisuV2.fi | J.A. Kaunisto
< Bondin rauhallista m... Rikoksen anatomian t... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova