Tuorein sisältö

Mikael Gabriel kunnioittaa juuriaan Viron suosituimman artistin kanssa tehdyllä biisillä

06.11.2020 klo 14.35 | Luettu: 1380 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mikael Gabrielin ja virolaisen tähden nublun single Universum on julkaistu.

Biisiin on julkaistu myös Marta Vaarikin ohjaama video. Vaarik ohjasi myös nublun palkitun, viisi miljoonaa katselukertaa keränneen Für Oksana -videon. Marta Vaarikin isä on kuuluisa virolaisnäyttelijä Andrus Vaarik, joka vilahtaa Universum-videolla cameoroolissa.

Singlellä Mikael Gabriel palaa juurilleen räppärinä ja se on samalla kunnianosoitus Miklun virolaisille juurille - Miklun äiti on virolainen ja artistilla oli tapana viettää lapsuutensa kesät Võrussa.

"Oon seurannut Viron musiikkiskeneä ja fiilannut nublun tekemistä jo pitkään. On ollut siistiä päästä tekemään yhteistyötä räppikollegan kanssa ja rikkomaan taas rajoja, tekemään jotan ihan uutta ja erilaista. Mun toiveena on että tää biisi inspiroisi muitakin ihmisiä laajentamaan maailmaansa ja rikkomaan rajojaan".

Nublu löi itsensä läpi Virossa kaksi vuotta sitten julkaistulla singlellään, ja on siitä lähtien hallinnut Viron soittolistoja ja musiikkigaaloja. Vuoden 2020 musiikkigaalassa nublu voitti kategoriat Paras miesartisti, Paras hiphop/rap/r’n’b -artisti, Paras kappale ja Paras musiikkivideo. Hänen biisejään on kuunneltu Spotifyssa yli 14 miljoonaa kertaa ja Youtubessa artistin videot ovat keränneet yli 33 miljoonaa katselukertaa.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kuolema Niilillä ja ... Herra Ylppö kommento... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova