Tuorein sisältö

Herra Ylppö kommentoi somessa Vain elämää -ohjelman Stigin päivää

06.11.2020 klo 14.55 | Luettu: 1377 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vain elämää -ohjelman Stigin päivää on ennakkosometettu etukäteen runsaasti - ehkä kaikkein eniten.

Muiden Vain elämää -tyyppien viesteistä voi lukea yhden asian: aitouden. Stig on aito asia.

Myös Herra Ylppö tykästyi Stigiin, vaikka kaksikko ei ollut aikaisemmin tutustunut toisiinsa. Ylppö on avannut tuntemuksiaan somessa:

"En tuntenut Stigiä ennen kuvauksia ollenkaan. No, nyt voin ilokseni sanoa, että mekin olemme ystäviä. Meille on siunaantunut jopa oma inside-huumori. Stigin Arja-biisi Kuningaskobra tekee listoilla selvää jälkeä. Enkä ihmettele. Itselleni ”bailaus” tai ”feelgood” ei ole niitä tärkeimpiä attribuutteja musiikissa, mutta Stig onnistuu täysin välttämään kaiken siirapin ja tekopirteyden, joten lopputulos on vain... no, aidosti hyväntuulista ja tanssittavaa. Stigin tapauksessa myös hänen hahmonsa on osa musiikkia. Kyseessä on kokonaistaideteos. Usein olen kuullut hänen yhteydessä termit ”hipsteri” ja ”ironia”, mutta minusta se on vähättelyä. Mä käyttäisin termejä ”lungi” ja ”vilpittömyys”.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

En tuntenut Stigiä ennen kuvauksia ollenkaan. Tässä kuvassa olemme juuri tavanneet Satulinnan pihassa ja käyneet ensimmäisen keskustelumme. Kerroin kuinka eräs ystäväni oli kirjoitellut muutamia nimikirjoituksia kapakassa Tampereella. Jossain vaiheessa frendini pokka oli pettänyt ja oli ollut pakkoa kysyä, että ”Anteeksi, mutta keneksi te minua luulette?” Vastaus oli ollut Stig. No, nyt voin ilokseni sanoa, että mekin olemme ystäviä. Meille on siunaantunut jopa oma inside-huumori. Stigin Arja-biisi Kuningaskobra tekee listoilla selvää jälkeä. Enkä ihmettele. Itselleni ”bailaus” tai ”feelgood” ei ole niitä tärkeimpiä attribuutteja musiikissa, mutta Stig onnistuu täysin välttämään kaiken siirapin ja tekopirteyden, joten lopputulos on vain... no, aidosti hyväntuulista ja tanssittavaa. Stigin tapauksessa myös hänen hahmonsa on osa musiikkia. Kyseessä on kokonaistaideteos. Usein olen kuullut hänen yhteydessä termit ”hipsteri” ja ”ironia”, mutta minusta se on vähättelyä. Mä käyttäisin termejä ”lungi” ja ”vilpittömyys”. Perjantaina olen Imatralla keikalla enkä pääse kisastudioon, mutta se on silti STIGIN PÄIVÄ!

Henkilön Herra Ylppo? (@herraylppo) jakama julkaisu

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mikael Gabriel kunni... Johnny Depp sai koht... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova