Tuorein sisältö

Cobra Kai, erä 6: ei nettipornokaan tehnyt rajuista mulkuista työttömiä

12.11.2020 klo 23.40 | Luettu: 2517 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jaksot 3 ja 4:
Fire and Ice ja The Moment of Truth


Ajatustoiminta: mikä mainio vaihtoehto kliseiden järjestelylle.

LaRusso tarjoaa ilmaiseksi harmonista karatea, mutta Johnnyn karu kukkoilu ei kärsi lainkaan, kun Johnny ymmärtää korostaa brändinsä energiaa. LaRussoa syytetään aasialaisen kulttuurin omimisesta ja epäillään huijariksi, kun oppilaiden pitäisi tehdä askareita: on vaikea luoda brändiä, mutta myöhemmin LaRusso ymmärtää itse, mikä se on. Edes Johnnyn oppipoikasuhde ei kaadu siten kuin pelkäsin, vaikka tämä olisi kätevä vaihe pompotella poikaa, vaan suhde joustaa. Yksityiskohdat ovat huumoria, mutta suunnilleen näin maailma pyörii.

Matalan tason konfliktit siis voivat palvella. En pettynyt siihen, kun tytöt suhtautuivat erimielisyyksiinsä sivistyneesti, vaan tavallaan lopetukseen, joka on sitä kliseiden järjestelyä toisen syyttäessä toista varkaaksi. Jos syytös johtaisi Mortal Kombatiin heti eikä mahdollisesti myöhemmin, kärkevyys olisikin asiallista? Sarja saa kiikkumaan odotusten välillä. Sivuhuomautus: uusi tyttö on liian samannäköinen LaRusson tyttären kanssa.

Paha sensei ei ole sotinut salaisesti, vaan hän on surullinen vanha luuseri, joka tarvitsee töitä. LaRusson oppipojan rötösmenneisyys nostaa päätään, mutta hänkin saa anteeksi. Sovitus on tavallistakin selkeämmin neljännen jakson teema ja kaikkihan siitä pitävät, mutta nytkö jo? 4. kausi on tulossa.

Johnny käy netissä ensi kertaa, joten en saa otsikostani moraalista krapulaa.


Keskiarvo 14 jakson jälkeen:


< Kausi 2 - Jaksot 1 ja 2 --- Kausi 2 - Jaksot 5 ja 6 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Koronapandemia kaato... Vahva alakulovaroitu... >

Keskustelut (1 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

18.11.2020 klo 08.14 1 tykkää tästä

Otan hitaasti seurantaa kiinni. Petyin kovasti että Rambo II ei ollutkaan osa Karate Kid -kaanonia. Ehkä pitäisi päättää että vaatimaton Kreese valehteli, tai sotahommat olivatkin niin salaisia ettei niistä saisi puhua.

Tähän mennessä odotukseni tympeistä draamakuvioista ovat kaatuneet vähän useammin kuin käyneet toteen, mikä on hirmu kivaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova