Tuorein sisältö

Stranger Things ja muut Netflixin, Applen ja kumppaneiden sarjat jäävät koronavirustauolle

14.03.2020 klo 12.40 | Luettu: 1129 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Netflix on keskeyttänyt kaikkien Yhdysvalloissa ja Kanadassa kuvattavien tv-sarjojen ja elokuvien tuotannon. Maanantaina alkava tauko kestää tähän tietoon kaksi viikkoa, mikä on suosittu minimiaika koronavirustoimenpiteille muillakin aloilla.

Myös Netflixin suosituimpiin sarjoihin lukeutuvan Stranger Thingsin tuotanto on jäissä. Neljännen kauden mainostus ehti alkaa, mutta ensi-iltapäivää ei ole virallistettu, joten teoriassa fanien ahdinko saattaa jäädä vähäiseksi. Muissa maissa kuvattavat tapaukset arvioidaan erikseen. Toisen kauden kuvauksia valmisteleva The Witcher lukeutuu siihen joukkoon.

Myös Apple on keskeyttänyt kaikkien sarjojen tuotannon. Listalle kuuluvat mm. See, Servant ja For All Mankind, joiden voimalla Apple TV+ aloitti viime vuonna.

Batwoman, The Flash, Supergirl, Carnival Row, Euphoria, The Falcon and the Winter Soldier, Fargo, Greyn anatomia, NCIS-sarjat, Snowpiercer, Supernatural, The Walking Dead -sarjat ja The Wheel of Time ovat eräitä muita tauolle menneitä tuotantoja. Listat ovat pitkiä.

Lähde: Deadline & Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sex Education 2-7: B... Uma Thurman epäilee ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova