Tuorein sisältö

Wolverinelle Oscarin arvoinen ohjaaja

20.07.2007 klo 06.44 | Luettu: 1395 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

X-Men: Viimeinen Kohtaaminen ei jättänyt suuhun kovin hyvää makua, siitä kiitos Brett Ratnerille (Rush Hourien liukuhihnaohjaajalle) ja hätäisille tuottajille, jotka eivät hullun lailla tarranneet kiinni sarjaa aiemmin luotsanneen Bryan Singerin lenkkareihin ja vähintäänkin pussanneet niitä - vaikka mies olisi itse sarjaa mielellään jatkanut (vähän myöhemmin).

Leffojen näkyvimpään mutanttiin, särkymättömällä luurangolla, ylivilkkaalla parantumiskyvyllä, veitsimäisillä kynsillä ja pulisongeilla varustettuun Wolverineen keskittyvä esiosa on ollut pitkään työn alla, eivätkä huhut ole aivan masentavia olleet, vaan käsikirjoituksen eri versioihin tutustuneet ulkopuoliset ovat olleet näkemäänsä tyytyväisiä. Asiasta tarkemmin kiinnostunut voi lukaista vaikka mitä sanoo Latino Review. Mutta kuka ohjaa elokuvan?

Joku ehkä pettyy, kun tässä vaiheessa ei lyödäkään tiskiin erityisen tunnettua ohjaajaa, vaan nimi Gavin Hood. Hoodin suurin ansio on toistaiseksi parhaan vieraskielisen elokuvan Oscarin voittanut Tsotsi: väkevä ja hallittu eteläafrikkalainen draama tunnekylmästä kovanaamasta katumuksen tiellä. Muistaen sen, että Bryan Singer sai aikanaan oman pestinsä lähinnä elokuvan Epäillyt ansiosta, on uutinen jokseenkin niin hyvä, tai itse asiassa vähintäänkin puolet parempi, kuin yksikään X-Men-fani voi toivoa.

Jos joku ei osaa lukea rivien välistä, nimeää elokuvatoimittaja Tsotsin virallisesti viikonlopun vuokravalinnaksi kaikille karvaisen mutantin faneille. Tosimieskin saa itkeä. Ja sarjakuvanörtit myös.

Lähde: Variety.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rahakkaimmat julkkis... Benicio Del Toro on ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova