Tuorein sisältö

Umbrella Academy saa jatkoa ja Black Lightning sivuhaaran

13.11.2020 klo 00.50 | Luettu: 1109 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Netflixin outoileva supersankarisarja Umbrella Academy saa kolmannen kauden. Päätöstä saatiin odottaa yli kolme kuukautta toisen kauden ensi-illan jälkeen, vaikka ulkopuolisten arvioiden mukaan kyseessä on yksi Netflixin katsotuimmista sarjoista tänä vuonna.

Kuten Netflix on itse muistuttanut, arviot eivät kerro koko totuutta. Budjetin ja kansainvälisen suosion suhde ratkaisee sen, mitkä aiheet saavat jatkua. Suhde toimii: tuotanto jatkuu helmikuussa ja tiedossa on jälleen 10 jakson erä.

Lähde: Hollywood Reporter

Arrowverse jatkaa paisumistaan. Black Lightning -sarja kuului jatkumoon vain teoriassa, kunnes siteet vahvistuivat Crisis on Infinite Earths -tapahtuman tienoilla.

Neljäs kausi alkaa helmikuussa. Kauden seitsemäs jakso on Painkiller-hahmoon keskittyvän uuden sarjan niin sanottu "backdoor pilot": jakso toimii osana Black Lightningia, mutta jos jakso onnistuu tavoitteissaan, Painkiller siirtyy omaan sarjaansa. Jordan Callowayn näyttelemä Painkiller on Black Lightningin vastustaja, jonka on määrä hakea sovitusta omassa sarjassaan.

Lähde: Hollywood Reporter


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vahva alakulovaroitu... Turmion Kätilöiden k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova