Tuorein sisältö

Apple omi Tom Hanksin maailmansotaleffan ja Netflix piilokamerakomedian

20.05.2020 klo 22.30 | Luettu: 1736 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Tom Hanksin tähdittämä sotaelokuva Greyhound jättää väliin teatterikiertueen ja debytoi Apple TV+ -palvelussa. Marraskuussa aloittanut TV+ ei ole harrastanut aiemmin tällaista toimintaa, josta Netflix on tuttu. Tuore skuuppi on sekin, että Apple pohtii, mitä kautta palveluun saataisiin vanhempaa sisältöä yksinoikeussisällön tueksi.

Greyhound perustuu The Good Shepherd -romaaniin ja kertoo pitkän uran tehneestä kapteenista, joka ei ole koskaan osallistunut tositoimiin. Kun Yhdysvaltain laivasto kohtaa Saksan sukellusveneet, hän on korkea-arvoisin komentaja, mutta nuoremmilla kapteeneilla on enemmän kokemusta. Ennen koronavirusta leffan oli tarkoitus saapua teattereihin kesäkuussa.

Lähde: Deadline

Myös Netflix jatkaa hankintoja epävakaassa ilmapiirissä. Komedia Bad Trip menee suoraan Netflixiin. Eric Andren, Lil Rel Howeryn ja Tiffany Haddishin tähdittämä hävytön sekoilu on tehty samalla tyylillä kuin Borat ja Jackass esittää: Paha pappa, eli fiktiiviset hahmot seikkailevat salaa filmattujen oikeiden ihmisten keskellä.

Erikoinen käänne on se, että leffa julkaistiin vahingossa Amazon Primessä kuukausi sitten. Leffa poistettiin pian. Monesti siirretyn elokuvan oli alunperin tarkoitus saapua teattereihin jo viime syksynä; Netflixin ensi-ilta ei ole vielä selvillä.

Lähde: Slashfilm


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mitä ihmettä Megan F... Nyt se tapahtuu: Jus... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova