Tuorein sisältö

Kummisetä 3:n kunnianpalautus? Uudelleen leikattu versio trailerissa

17.11.2020 klo 23.40 | Luettu: 2200 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kummisetä osa III (The Godfather Part III) sai 7 Oscar-ehdokkuutta ja silti elokuvahistoria muistaa sen pettymyksenä, kun aiempia osia pidetään mestariteoksina. Studio ei jakanut ohjaaja Francis Ford Coppolan käsitystä, jonka mukaan tarina on jo kerrottu kahdessa osassa. Coppola tahtoi, että kolmas elokuva on epilogi nimeltä The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone. Coda-sanalla on tässä yhteydessä sama merkitys kuin epilogilla.

Joulukuussa valmistuu Coppolan editoima uusi versio, joka käyttää tuota nimeä. Coppola pyrkii muutoksilla korostamaan melankolista jälkinäytöksen tunnelmaa, jota hän ja tarinan luoja Mario Puzo alunperin hakivat. Entisöinnin johdosta elokuvan on määrä myös näyttää paremmalta kuin koskaan.


Coppola selittää perusteet toisessa tuoreessa videossa.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Eddie Van Halenin po... Queen löytyy myös Ti... >

Keskustelut (1 viestiä)

RandomSwinger

18.11.2020 klo 20.03

Vaikka pidän itseäni erehtymättömänä elokuva-asiantuntijana ja omia makumieltymyksiäni varsin hienostuneiksi, ovat nämä kummisetä elokuvat aina jääneet itselleni varsin etäisiksi. Juuri ja juuri ensimmäiset kaksi jaksanut loppuun asti katsoa ja tätä kolmosta en ole koskaan edes nähnyt.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova