Tuorein sisältö

Wonder Woman 1984 saapuu jouluna teattereihin, muttei ainoastaan sinne

19.11.2020 klo 13.05 | Luettu: 1465 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Useamman lykkäyksen jälkeen Wonder Woman 1984 ajoitettiin joulupäivälle. Päivän lähestyessä on spekuloitu ja sisäpiirilähteiden toimesta juoruiltu, että leffa saattaa siirtyä ensi kesälle tai HBO Max -palveluun.

Warner Bros. tarjoaa virallisen päivityksen. Kansainvälinen teatterikiertue alkaa jo keskiviikkona 16. joulukuuta. Yhdysvalloissa ensi-ilta on yhä 25. joulukuuta ja tuolloin elokuva saapuu sekä teattereihin että HBO Maxiin, jossa se viipyy kuukauden ilman ylimääräistä maksua.

Kun uusi, kalliimpi HBO Max aloitti Yhdysvalloissa, epäselvää on ollut se, mitä on tulossa HBO:n muihin palveluihin kuten HBO Nordiciin. Nyt homman pitäisi olla selvä. Suomalaiset suuntaavat teattereihin, tai jäävät odottamaan normaaleja vuokra- ja ostomahdollisuuksia.

HBO Max ei ole vahvoilla suoratoistokilpailussa ja puolet amerikkalaisista teattereista ovat kiinni. Jos amerikkalaisen lipputulopotin osittainen hylkääminen saa uudet asiakkaat maksamaan 15 dollaria kuussa, leffa luultavimmin on ajanut asiansa.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Savon suurin rokkiju... Conan O'Brienin show... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova