Tuorein sisältö

Conan O'Brienin show muuttaa jälleen muotoaan

19.11.2020 klo 14.15 | Luettu: 1581 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Juontaja Conan O'Brien tuli tunnetuksi suomalaisillekin pitkäikäisen Late Night with Conan O'Brien -show'n myötä. Sen oli tarkoitus olla ylennys, kun Conan peri The Tonight Show'n, mutta kun kyseisestä "tämän illan show'sta" päätettiin tehdä uusi "myöhäisillan show", tekijöiden sukset menivät ristiin. Conan päätyi juontamaan Conan-nimistä show'ta, joka useamman vuoden jälkeen typistyi puolen tunnin mittaiseksi.

Vanhan sopimuksen mukaan Conan-show jatkuu vähintään vuoteen 2022, mutta se päättyykin jo kesällä 2021. Conan-henkilö siirtyy juontamaan uutta HBO Max -palvelussa debytoivaa ohjelmaa. Uutta show'ta kuvaillaan varieteeksi ja sitä tehdään vain yksi jakso viikossa, joten oletettavasti Conan pääsee vetämään vähän isompaa "sirkusta" ilman täytemateriaalia, josta jo edellisen (päivittäisen) show'n puolen tunnin versio yritti päästä eroon.

Conan jatkaa kansainvälisten Conan Without Borders -spesiaalien tekemistä Conan-show'ta esittävälle TBS-kanavalle, joka on osa samaa firmaa kuin HBO Max.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Wonder Woman 1984 sa... Soittaako Wolfgang V... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

20.11.2020 klo 07.38

Eipä ole conanin ohjelmia tullut katsottua vuosiin kun niitä ei oikein Suomessa taida näkyä. Internetissä tietenkin näkyisi jotain, mutta ei innosta etsiä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova