Tuorein sisältö

Mariska julkaisi arveluttavia joululauluja

20.11.2020 klo 20.36 | Luettu: 1133 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vain Elämää -ohjelmassa hurmannut Mariska julkaisi tänään uransa ensimmäisen joululevyn.

Navidadii-niminen albumi pitää sisällään yhdeksän perinteistä poikkeavaa joululaulua. "Arveluttavia joululauluja" on jo painettu levyn kanteen.

Kokonaisuudella nautitaan mm. hehkuviiniä, haaveillaan stressittömästä joulusta ja heittäydytään twerkkaamaan.

Omien joulukappaleiden tekemiseen Mariska innostui Vain Elämää -ohjelmaa varten kirjoitettujen joulubiisien myötä. Ajatus joulumusiikista oli muhinut artistin mielessä kuitenkin jo hieman pidempään, alkusysäyksenä muutamien vuosien takainen yksittäisbiisi Voiko pukki tulla. Kyseisen kappaleen hän on tehnyt vuonna 2017 Seren (Matti Huhta) ja Super Jannen (Janne Vakkilainen) kanssa. Kyseinen kappale löytyy myös Navidadii-albumilta.

"Joululaulut kuuluvat jouluun. On kiva, että on jotain pysyvää ja tuttua vuodesta toiseen. Mielestäni kuitenkin uutta mahtuu vanhan sekaan ja kovin harvoin kuulee tuoreita joulubiisejä. Kirjoittajalle teema on kiinnostava, sillä kyseinen juhla kantaa sisällään paljon merkityksiä ja näkökulmia joita ei kovin paljon ole joulukappaleissa vielä kuitenkaan käsitelty".

Levyn punainen lanka on joulu, mutta albumilla teemaa lähestytään eri laitojen kautta. Musiikillisesti levy on genrerajaton kollaasi – kokonaisuus pitää sisällään tanssittavia klubihittejä, poppia, räppiä ja perinteisiä lauluja.

Mariska esiintyy tulevana sunnuntaina Helsingin joulunavauksessa Senaatintorilla.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Saksalaisen metalliv... Sanni paljastaa some... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova