Tuorein sisältö

21 Jump Street -rintamalta: hirviöleffa ja nautintoja naisille

21.11.2020 klo 21.21 | Luettu: 899 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Phil Lord ja Chris Miller ohjasivat 21 Jump Street -tv-sarjaan perustuvan ironisen komedian ja sen vielä kahelimman jatko-osan. Molemmissa nähtiin Channing Tatum.

Kolmikko kehittelee nyt hirviöelokuvaa Universal-studiolle, joka on nykyään avoin kaikenlaisille hirviöideoille. Jump Street -poikien leffa on nykyaikaan sijoittuva ja kieli poskessa tehty jännäri, joka tavalla tai toisella on inspiroitunut Universalin kauhuklassikoista.

Lord & Miller ovat tällä hetkellä tuottajia, eikä ohjaajasta ole puhetta. Tatum nähdään pääosassa.

Lähde: Hollywood Reporter

22 Jump Street vitsaili lopputeksteissä, että kaukaa haettuja jatko-osia on tiedossa loputtomasti. Virallinen jatkoidea yritti haastaa lopputekstit: mitä jos Jump Street -pojat liittyisivät Men in Black -järjestöön? Projekti ei ole edennyt, mutta yhtä pitkään kehitelty "naisten Jump Street" on mahdollisesti hengissä.

Sillä on nimittäin uusi nimi: Jump Street: Now For Her Pleasure. Nimi esiintyy luotettavan Deadline-sivuston Deadpool 3 -uutisessa, sillä "naisille nautintoa tuottavan" Jump Streetin kirjoittaneet Molyneuxin siskokset saivat juuri Deadpool-keikan.

Jump Street kertoo kouluun soluttautuvista salakytistä. Naisversioiksi yritettiin saada Awkwafina ja Tiffany Haddish, kun aiheesta viimeksi puhuttiin.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Trek: Discovery... Tom Cruise kuvaa uut... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova