Tuorein sisältö

Vapise, vauva-Yoda: Gremlins 3 on yhä kehitteillä

23.11.2020 klo 23.55 | Luettu: 747 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Chris Columbus muistetaan ensimmäisten Yksin kotona ja Harry Potter -elokuvien ohjaajana. Ura alkoi, kun hän myi Gremlinsin käsikirjoituksen tuottaja Steven Spielbergille. Gremlinsin ja sen jatko-osan ohjasi Joe Dante.

Kolmas Gremlins on mainittu vuosien varrella. Columbus kertoo sen olevan yhä mahdollinen ja hän on jo kirjoittanut sen. Tiimi koettaa parhaillaan ratkaista oikeuksiin liittyvät ongelmat ja järkeillä, milloin elokuva kannattaa tehdä.

Columbus lupailee, että tarkoitus on yhä käyttää nukkeja. Vanhoissa leffoissa oli myös hitusen stop-motion-animaatiota, mutta Columbus ei usko, että hän tarvitsisi tietokonetehosteita paljoakaan.

Ensi vuonna alkaa animoitu esiosasarja Gremlins: Secrets of the Mogwai. Sen tuottavat Warner Bros. ja Spielbergin Amblin, jotka vastasivat elokuvistakin, mutta ehkä sarjan olemassaolo liittyy elokuvan ajoitusongelmiin. Tai ehkä ajoitusongelma on se, että uudet Gizmo-nuket tahdotaan kauppoihin vasta, kun The Mandalorian -sarjan vauva-Yoda lakkaa olemasta uhka.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< AC/DC:n uusi albumi ... John Boyega vaahtoaa... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

24.11.2020 klo 06.28 2 tykkää tästä

Kuulostaa ihan hyvältä, toivottavasti kolmonen onnistuu.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova