Tuorein sisältö

Vesterinen Yhtyeineen yrittää maaliskuussa soittaa areenakiertueen

02.12.2020 klo 09.53 | Luettu: 250 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vesterinen Yhtyeineen julkaisee keväällä seitsemännen studioalbuminsa Meissä asuu elämä ja suuntaa levyn myötä areenakiertueelle.

Yhteensä kuusi kaupunkia kattava kiertue käynnistyy Jyväskylän Paviljonki Areenalta perjantaina 12. maaliskuuta ja päättyy Tampereen Messukeskukseen lauantaina 27. maaliskuuta. Kiertueen liput tulevat myyntiin perjantaina 4.12. klo 9.00 Tiketissä ja Lippupisteessä.

"Odotamme uutta albumia aivan kerta kaikkiaan innolla! Levystä tulee todella komea kokonaisuus mielettömän hienoja sävellyksiä, koskettavia tarinoita ja komeaa sovitusta isolla jengillä tarjoiltuna. Kookas yhtyeemme lähtee levynjulkaisun myötä uramme isoimmalle kiertueelle keväällä ja jottei väki ainakaan vähenisi, niin otamme mukaan jo syksyn akustisella rundilla mukana olleet jousisoittajatkin. En oikein malttaisi odottaa, että pääsemme soittamaan tulevan levyn lauluja livenä. Olemme usein huomanneet, että keikoilla laulut heräävät henkiin kun ne pääsee jakamaan yleisön kanssa", Tero Vesterinen kertoo levystä ja tulevasta kiertueesta.

Tuleva areenakiertue järjestetään erityisjärjestelyin turvavälejä noudattaen. Käytössä on rajoitetut kapasiteetit turvallisen konserttielämyksen takaamiseksi kaikille. Katsomot ovat jaettu lohkoihin ja niihin on suunniteltu mm. erilliset sisäänkäynnit ruuhkien välttämiseksi.

Vesterinen Yhtyeineen on ollut lähes ainoita yhtyeitä, jotka ovat päässeet tekemään kiertueita korona-aikaan. Bändi teki erityisjärjestelyin ison kiertueen kesällä. Lokakuun alussa yhtye kiersi konserttisaleja 9 paikkakuntaa ja yhteensä 14 turvavälikonserttia kattaneen jousikiertueen tiimoilta.

Meissä asuu elämä - Areenakiertue kevät 2021

Pe 12.3. Jyväskylä, Paviljonki Areena
La 13.3. Turku, Logomo
Pe 19.3. Oulu, Energia Areena
La 20.3. Seinäjoki, Seinäjoki Areena
Pe 26.3. Helsinki, Helsingin Jäähalli
La 27.3. Tampere, Messukeskus

(Ikärajat: Kaikki keikat sallittuja, osassa katsomolohkoista K-18 anniskelukatsomoita.
Ovet avataan jokaisella keikalla klo 18.00)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Floor Jansen julkais... Ennakkobiisi Vain el... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova