Tuorein sisältö

Ennakkobiisi Vain elämää: Pelastakaa Lapset -jaksosta

02.12.2020 klo 11.39 | Luettu: 309 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lauantaina 5.12. klo 19.00 esitetään Nelosella Vain elämää: Pelastakaa Lapset –hyväntekeväisyysjakso, jossa tutustutaan niihin lapsiin ja nuoriin, joita Pelastakaa Lapset auttaa lahjoittajien tuella.

HUOM! Sisältää ennakkotietoa tulevasta.

Vain elämää -artisteilta on luvassa uusia kappaleita, joista osa on covereita ja osa artistien omia tekstejä. Reino Nordin on kirjoittanut laulun, jonka teemana on lähimmäisistä välittäminen.

"Me tehtiin Pelastakaa lasten kanssa viime vuonna konsertti vähävaraisille Kallion kirkossa. Tehtiin yksi keikka lipuilla ja yksi tarjottiin Pelastakaa lasten kautta koordinoidusti yleisölle. Kiertueen nimi oli Meidän valo".

Reinon esittämä kappale on myös nimeltään Meidän valo.

"Se oli mun ensimmäinen kirkkokiertue. Pidin siellä saarnan aina siitä, kuinka se meidän valo ei asu täällä parrasvaloissa tai niissä kirkoissakaan, vaan se asuu meidän ihmisten sydämissä ja meissä. Joskus kun suru särkee sydämen, mieli järkkyy ja sä hajoat pimeään, niin joku toinen voi sillä valollaan sytyttää sen valon takaisin sinne sun pimeyteen, ettet sä jää sinne yksin. Siitä tämä kappale kertoo".(Nelonen)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vesterinen Yhtyeinee... Raskasta Joulua -kie... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova