Tuorein sisältö

Nyt meillä on kaksi Alcatrazz-kokoonpanoa - Graham Bonnet kommentoi hämmennystä aiheuttanutta päätöstä

08.12.2020 klo 20.41 | Luettu: 1011 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pari päivää sitten entisen Rainbow-vokalistin Graham Bonnetin tiedotettiin saaneen "potkut" Alcatrazz-nimisestä bändistään.

Yhtyeen jäsenet päättivät jatkaa ilman laulajaansa - uudeksi vokalistiksi palkattiin Doogie White (V2.fi-uutinen).

Bonnet julkisti tiedotteen, jonka mukaan mies aikoo jatkaa Alcatrazzin nimellä. Mies julkistaa keväällä uudistetun kokoonpanon ja suuntaa tien päälle.

Luonnollisesti viesti on herättänyt hämmennystä bändin fanien keskuudessa - kumpi Alcatrazz on siis "virallinen" versio?

Bonnet toteaa somessa manageriongelman johtaneet tilanteeseen, jossa bändin tyyppit päättivät että he jatkavat vain vanhan managerin ollessa mukana. "Kukaan ei ole saanut tai jakanut potkuja. Lähdimme vain eri teille".

"Kun managerimme lähti, hän esti minua välittömästi käyttämästä bändin Facea, joten en heti päässyt kommentoimaan tilannetta faneille".

Hämmennystä syntyi siinä vaiheessa, kun Bonnet pystyi lopulta käyttämään bändin Facebook-tiliä ja julkaisi tiedon, jossa todettiin bändin jättävän yhteistyön entisen managerin kanssa. Bonnet tarkoitti, että hänen versionsa Alcatrazzista irtisanoutui managerista, ei suinkaan bändin miehistön versio Alcatrazzista.

Yhtyeen jäsenet olivat jo kuukausia aikaisemmin ilmoittaneet, että he lähtevät eri suuntaan kuin Bonnet.

"Minulla ei ole aikomusta luopua bändin nimestä, enkä odota sitä bändin tyypeiltäkään. Tämä on jo vanha asia - bändejä hajoaa ja muodostetaan kaksi eri versiota. Mielestäni ei voi olla liikaa musiikkia. Ihmiset voivat aivan hyvin kuunnella vain toista tai molempia Alcatrazz-kokoonpanoja. En halua kinastella bändin nimestä, vaan teen mieluummin musiikkia".

(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Party time! Excellen... Jos muistat yhä Netf... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova