Tuorein sisältö

Jos muistat yhä Netflixin Extractionin, ehkei elokuvauniversumi kuulosta aivan pöhköltä

08.12.2020 klo 21.55 | Luettu: 1137 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Siis jos muistat. Toimintaleffa Extraction sai paljon katselukertoja ja varovaisen myönteistä palautetta kriitikoilta, mutta tarina poikaa suojelevasta palkkasoturista ei ollut erityisen erikoinen.

Leffan tuottanut ja kirjoittanut Joe Russo on sitä mieltä, että tarina voi laajentua lukuisiin suuntiin. Hän puhuu Extraction-universumista samaan tyyliin kuin maailma puhuu Marvel-universumista.

Russo maalailee, että Extraction-universumi voi olla globaali saaga, joka panostaa vaihteleviin näkökulmiin. Jokainen roisto on oman tarinansa sankari, joten tarinat voidaan kertoa vaikka esiosien merkeissä. Hän haluaa mennä luovilla ja synergistisillä tavoilla eteen- ja taaksepäin. David Harbourin hahmon paluu on käynyt mielessä.

Russo tietää ainakin jossain määrin mistä hän puhuu, sillä hän ohjasi veljensä kanssa Marvel-universumin mutkikkaimman vaiheen eli Avengers: Infinity Warin ja Endgamen.

Extraction 2 on jo virallistettu. Kuvausten on määrä alkaa ensi syksynä, kun kiireisen Chris Hemsworthin paluu päärooliin mahdollistuu.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nyt meillä on kaksi ... Kuivia pipareita ja ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova