Tuorein sisältö

Mortal Kombat -leffa lykkääntyy, mutta tämä on käytännössä hyvä uutinen

15.12.2020 klo 17.10 | Luettu: 926 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uuden Mortal Kombat -leffan oli tarkoitus saapua teattereihin tammikuussa 2021. On kuitenkin jo pitkään ollut selvää, ettei niin käy, kun traileria ei ole näkynyt ja vuoden 2020 isoista elokuvista useimmat ovat vielä julkaisematta koronan vuoksi.

Elokuva saapuu teattereihin (ja Yhdysvalloissa HBO Maxiin) 16. huhtikuuta 2021. Vuoden 2020 muuhun meininkiin verrattuna tätä hädin tuskin kehtaa kutsua lykkäykseksi: monet ehtivät veikata, että leffa siirtyy vuoteen 2022.

Ensikertalainen Simon McQuoid ohjaa useimmille tuntematonta näyttelijäkaartia. Edellinen leffa oli historiallisen huono Mortal Kombat: Annihilation, joten tsemppiä heille.

Klassisen pelin alkuperäiset pelattavat hahmot ovat mukana. Johnny Cagesta on tosin sanottu vain se, että suunnitelmat häntä koskien ovat isoja: näyttelijää ei ole julkistettu. Hitusen eksoottisempia lisäyksiä ovat mm. veitsihampainen täti Mileena (Mortal Kombat II), arpinen naamaripoika Kabal (Mortal Kombat 3) ja vampyyri Nitara (Mortal Kombat: Deadly Alliance).


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Huhu: Disney+ kehitt... His Dark Materials 2... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova